Ф
Флеш
Гостин
Оваа гадно ми смрди на Х.Манчестер-Челзи - 2
2к
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа гадно ми смрди на Х.Манчестер-Челзи - 2
2к
[emoji56]Тешко да тепа Фабио,ја типувам контра денес.
Манчестер-Челзи - 2
2к
0-3 ќотек.Далеку е недела ама страшно сум изненаден од 1.9 коефициентот за победа на Лацио против неписмените Сасуоло во гости. Не верував дека ќе оди повеќе од 1.6-1.7 максимум.
Лацио малку падна во формата факт е тоа, ама сепак ги добија последните два меча и се растеретија. Имобиле влезе пак во шема, се разиграа доста добро. Тоа што играа во четвртокот тешко дека би играло некоја голема улога против опонент како Сасуоло. Најсериозно дечките не знаат кај тераат сезонава, 15 дадени голови се на се, очајни е мал збор за нив. Така да од мене предлог без дилеми Сасуоло-Лацио 2ка за викендов.
Што се правиш паметен кога заврши натпреварот каде беше пред да почне вакви како тебе многу ги има.Оваа за малку ти избега, ама ти можеш куќа да направиш со типување на Челзи.
Што се правиш паметен кога заврши натпреварот каде беше пред да почне вакви како тебе многу ги има.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Абе реално,неможеме да бидеме како него,он живее од коцка
Само откако некој ке промаши тип тогаш знае да сере и да мудрува.Најголем шлајм е на форумот.
Живеел од коцка бе![]()
Likot e edno obicno gomno... Nikogas ne postavil eden tip, sekogas posle utakmici doagja i im sere na drugite kako trebalo. Bonus e toa sto misli deka e smesen, vsusnost toj e eden iskompleksiran No Lifer koj celi denovi gi pominuva na forumov,
Ziveel od kocka ha ha, vazi.
Дел Бој прашуваше зошто за Лајпциг е толку голема квотата ?... местат корнат мајку им ебем... јебеш логика јебеш се....