Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не озбилно, вие пар ликови на темата досадни сте со тоа валуе невалуе. Кај виде ти дека ќе ја играл сингл? Обичен тикет со 5 коеф на 200 денари, ако бараме вредност на секоја утакмица ќе треба од цел билтен само 20 утакмици да имаме на располагање.

Сигурно не се 20 ама се освен сингл ве носи во пропаст,знајш колкав е сега коефициенто на тој тикет? Сигурно не е 1.45 е сеа види ако на 1.45 нема вредност плус комбиниран со други утакмици.

Монпеље, Еспањол, Маинц, Генк и Рио Аве, сите да даат по 2 гола. 70 и нешто коефициент, на 50ка .

ама се освен сингл ве носи во пропаст,.

batevane.jpg

Различни луѓе, различни начини на игра, разни влогови, секој со својата математика и исход дали е плус или минус. Кладилницата кога почнуваш да ја играш треба да си дадеш неколку месеци да видиш дали ти оди, и ако си нонстоп во дупката нормално треба да прекинеш. Треба да си тешка будала нонстоп од џеб да даваш, а да не добиваш.

Прегледај го приврзокот 186154

Различни луѓе, различни начини на игра, разни влогови, секој со својата математика и исход дали е плус или минус. Кладилницата кога почнуваш да ја играш треба да си дадеш неколку месеци да видиш дали ти оди, и ако си нонстоп во дупката нормално треба да прекинеш. Треба да си тешка будала нонстоп од џеб да даваш, а да не добиваш.
Јас сум таа будала бајо мој. Рид-Виен од Австриска лига ги играм 1и3+ 1,57 еве ја уште 0-0.

Прегледај го приврзокот 186154

За жал има будали кој прокоцкале се и пак играт.

Еден германски петок како што прилега :D
28458711_1373337542772825_1434661784_n.png
28450069_1373335289439717_1944340902_n.png

Утре Лестер 1 и Интер 1 и Т1 прават негде @2.5 коеф. Што мислите?

Тием уопште не ми е сигурен за вечер. А го имам на тикет али вака што повеќе го мозгам тоа повеќе сфаќам дека Вердаско има солидна шанса да го изненади ако му тргне денот...али заебан е и шпанецот знае да биде ептен очаен

Никаков експерт,само ако ти мислиш дека 1.45 има вредност тогаш нема проблем.

Со такво размислување далеку стигате.
Ima li value sega ili nema vo 1.45 ? :) Prati si tipsteri na bettingexpert,i ke naprais pari :D Usput i proveruvaj kade e namalena,a kade nasite bukmejkeri ja drzat starata kvota :D

Лион е многу покварена екипа,дома ќе ги играш по 1.40 нерешено или ќе изгубат,наредното коло на Ст.Етјен и Ница на гости по 5 ќе му дадат а јас ГГ ги чекав,избегавајте го не вреди.

За вечер би требало овие 5 коеф да имат на 200 денари
Де Графшап - 1
Реимс - 1
Корк Сити - 1

Има за уплата утре :D

Далеку е недела ама страшно сум изненаден од 1.9 коефициентот за победа на Лацио против неписмените Сасуоло во гости. Не верував дека ќе оди повеќе од 1.6-1.7 максимум.

Лацио малку падна во формата факт е тоа, ама сепак ги добија последните два меча и се растеретија. Имобиле влезе пак во шема, се разиграа доста добро. Тоа што играа во четвртокот тешко дека би играло некоја голема улога против опонент како Сасуоло. Најсериозно дечките не знаат кај тераат сезонава, 15 дадени голови се на се, очајни е мал збор за нив. Така да од мене предлог без дилеми Сасуоло-Лацио 2ка за викендов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom