Женската љубомора проработе.знаете што се 1-2 филмови вие воопшто?
Меган Фокс во Џениферс Боди, и Меган Фокс во Џона Хекс, и Меган Фокс во ТМНТ и технички сите филмови на Меган Фокс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Женската љубомора проработе.знаете што се 1-2 филмови вие воопшто?
Меган Фокс во Џениферс Боди, и Меган Фокс во Џона Хекс, и Меган Фокс во ТМНТ и технички сите филмови на Меган Фокс.
То е, пропали актерки од третокласни "хорори" ми се слаба точкаЖенската љубомора проработе.
То е, пропали актерки од третокласни "хорори" ми се слаба точка![]()
Штета што не постои ботокс за талент.
Па @џимеј и @wot . Ги читаш?[DOUBLEPOST=1519428327][/DOUBLEPOST]Е кој го оцрнува бе? Сите го фалат, плус и оскар ќе добие за најбољи филм.
И Pitch Perfect 2 и 3. И 90% од филмовите со Зак Ефрон, Бен Стилер, Адам Сендлер и Овен Вилсон. Плус и 50 Shades of Shit, Bad Moms, Bad Dads и 100 други Bad Things. И порничот за елоквентни на Гаспар Ное.знаете што се 1-2 филмови вие воопшто? Меган Фокс во Џениферс Боди, и Меган Фокс во Џона Хекс, и Меган Фокс во ТМНТ и технички сите филмови на Меган Фокс. Не заебавајте, 1-2...
А под?Оваков филм не може, и не смее да се гледа како нешто повеќе од просек.
Тоа мислам дека е повеќе од револт кон 9 и 10, него реална оценка за истиот. Ама сепак нека си потврди тој што си го оценил така.А под?
Како на пример, не знам, 2/10?
Иначе, секоја чест за твојот open-mindedness, мислам, разбирам ако не сфатиш некој филм и после читање да смениш мислење, ама во драма кај што све е јасно, после читање на негативни критики да го смениш мислењето е taking it to the next level. Види расчитај и некоја критика на оние што го оцениле со 9, 10 на имдб, може пак ќе го смениш мислењето.
Па не мора да се изнапишувам реферати за да оправдам филм што многу ми се допаднал. Не мора да му правам анализа (лол па зошто сум тогаш тука!?). Не сум доволно елоквентен.Каде се аргументите да ја поткрепиш истата? Џимеј и њот тука реферати се изнапишуваа. Камо сте вие со 9/10 да кажете збор-два?
Не ми ги извртувај зборовите. Не викам дека постоењето на форумов е небитно. Таму може ќе најдеш постручни критики.Ако беше за читање критика од IMDB/Letter и останати сајтови, чуму постои форумов?
Си ја гледаш ли иронијата во постот?Па не мора да се изнапишувам реферати за да оправдам филм што многу ми се допаднал. Не мора да му правам анализа (лол па зошто сум тогаш тука!?). Не сум доволно елоквентен.
КАДЕ СО ОВОЈ ХУМОР, БОЛУТ!?!?? <3 <3Па не се они од Скопје.[
Aj ти не живеј у Скопје па да те видам како ќе мислиш за добри филмови!КАДЕ СО ОВОЈ ХУМОР, БОЛУТ!?!?? <3 <3![]()