Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Del Boy
Јасна е ситуацијата за Лион.4то место со 99% сигурност.Нема за што да игра.А Ст Етјен не е ни најмалку наивен тим.

@Del Boy
Јасна е ситуацијата за Лион.4то место со 99% сигурност.Нема за што да игра.А Ст Етјен не е ни најмалку наивен тим.

Лион е многу покварена екипа,дома ќе ги играш по 1.40 нерешено или ќе изгубат,наредното коло на Ст.Етјен и Ница на гости по 5 ќе му дадат а јас ГГ ги чекав,избегавајте го не вреди.

За вечер би требало овие 5 коеф да имат на 200 денари
Де Графшап - 1
Реимс - 1
Корк Сити - 1

Лион е многу покварена екипа,дома ќе ги играш по 1.40 нерешено или ќе изгубат,наредното коло на Ст.Етјен и Ница на гости по 5 ќе му дадат а јас ГГ ги чекав,избегавајте го не вреди.

За вечер би требало овие 5 коеф да имат на 200 денари
Де Графшап - 1
Реимс - 1
Корк Сити - 1

Припази со Корк,јас би ја изиграл Хендикеп 2ка 1.50,фалат играчи.

Cummins missing for City and good players like Akinade, O’ Halloran, Holohan and Hery back in away team , they can cause an upset on Leeside maybe. Holohan is one of three players to return to Cork from City’s FAI Cup squad. Home side favorite but Waterford have chance to get a point.

Cork City

Injured: Josh O’Hanlon, Garry Buckley, Johnny Dunleavy

Suspended: Graham Cummins

Waterford

Injured: Paul Keegan, John Martin

Невелам дека нема да влези ама не се исплаќа на тој коеф.

Cummins missing for City and good players like Akinade, O’ Halloran, Holohan and Hery back in away team , they can cause an upset on Leeside maybe. Holohan is one of three players to return to Cork from City’s FAI Cup squad. Home side favorite but Waterford have chance to get a point.

Cork City

Waterford

Тие тројцата повредени сезонава немаат изиграно,и ги тепаа у гости на Ст.Патрикс 2-3.Тој што е суспендиран е шпиц,ама нема да им фали претерано тука се Шепард и Садлиер.Овие гостиве дојдоа од 2ра лига,незнам како се појачани.Ама лански шампиони против сега влезени од 2ра лига,како Вардар-Скопје да играат и да ми дадат 1.45 радо би ја изиграл :)

Cork City

Waterford

Хаха каде ги наоѓаш информацииве за Ирско првентство браво :D Ги играм поради резултатите лани изгазија во лигата,а и оваа година на двете најдобри екипи 3 и 4 гола им дадоа на гостински терен,најквалитетни се во лигата би требало да помине,повеќе Реимс ми е страв оти тие французите обично кога се 1.50 знаат да заебат.

Тие тројцата повредени сезонава немаат изиграно,и ги тепаа у гости на Ст.Патрикс 2-3.Тој што е суспендиран е шпиц,ама нема да им фали претерано тука се Шепард и Садлиер.Овие гостиве дојдоа од 2ра лига,незнам како се појачани.Ама лански шампиони против сега влезени од 2ра лига,како Вардар-Скопје да играат и да ми дадат 1.45 радо би ја изиграл :)

Супер удри на 1.45 Сингл.

И после оти се богателе кладилниците

Кербер рутинирано, 7 дупли, 30+ неизнудени, 22% освоени поени на втор сервис

@Del Boy

4то место носи ЛЕ, 3то квалификации ЛШ. На 6 бода се позади Марсеј, а овие играат во гости кај ПСЖ ова коло.

Можеби и ќе фатат 3то место,ама после 4ве врзани кикса никаква вредност нема за 1.45

Никаков експерт,само ако ти мислиш дека 1.45 има вредност тогаш нема проблем.

Со такво размислување далеку стигате.

Не озбилно, вие пар ликови на темата досадни сте со тоа валуе невалуе. Кај виде ти дека ќе ја играл сингл? Обичен тикет со 5 коеф на 200 денари, ако бараме вредност на секоја утакмица ќе треба од цел билтен само 20 утакмици да имаме на располагање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom