Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ставро тука? :icon_lol:
Брат тебе ти тргна со тенисиве. Треба да те честам - играм контра тебе (пошто знам дека си Џонка, читај Малер) :icon_mrgr:
Сабаленка со Ерани, еден тенис пред Сабаленка - не го памтам, и денеска Касаткина.
Пишувај почесто тениси во темава. :icon_mrgr:

Брат тебе ти тргна со тенисиве. Треба да те честам - играм контра тебе (пошто знам дека си Џонка, читај Малер) :icon_mrgr:
Сабаленка со Ерани, еден тенис пред Сабаленка - не го памтам, и денеска Каскаткина.
Пишувај почесто тениси во темава. :icon_mrgr:
Нека ти пренесе Ставро од сабајле од инбокс, реков тука веќе не постирам типови. (сериозни)
Затоа и го барав сега, да видам дали уплатил педерот, не ми врати ништо. Ќе си дае ручек ако фатил, и ја ќе дадам што го ебав за Стен. Значи два ручеци, шукурац лето иде ќе се гоиме. :D

Човеков ја има методата/начинот као да се зима пари. 25.000+600.000 е за една година,мам му ебем,чоеков има разработен систем.Као шо разбирам,до 200/300 ден. уплаќа максимално развлечено на неколку ливчиња,унапред натпревари?

Човеков ја има методата/начинот као да се зима пари. 25.000+600.000 е за една година,мам му ебем,чоеков има разработен систем.Као шо разбирам,до 200/300 ден. уплаќа максимално развлечено на неколку ливчиња,унапред натпревари?
Ги пробил човеков. Пробај да го емитираш да добиеш и ти.

Требаше да и каже "Тука некаде сум, колку за цигари". :pos::pos:

Многу ми е мило за вакви ликови, на наредното пак да ги поклопи.[DOUBLEPOST=1519344293][/DOUBLEPOST]

Не. Чека да завршат, гледа резултати па после ги уплаќа, и така ги дупчи кладионите. :pos:

Требаше да и каже "Тука некаде сум, колку за цигари". :pos::pos:
Стварта е што сестрава не може ни да замисли за колкава цифра станува збор колку пари се тоа воопшто, и дека човек кога би има толку пари нема да би погледнал кладилница а не па да уплати тикет, ама тоа е.

Купени му се сите утакмици, дојави директно од клубовите.

Иначе добивката е 565 милиони, ама чоеко зема пола, околу 270, пред почеток на ЛШ главен во Моцарт ги откупил за пола цена. Овој има 270 и тие немаат толкава загуба.

?????????????????????

10 милиони денари е околу 160 000 евра, 30м е нешто под пола милион евра, од кај ти е математикава со 565 или 270 милиони???

Дајте УНАПРЕД типови молим,иам ваучери од фирма.Колега Стефан,дај да пробам тенис нешо за прв пат.Да акнам 60 ден:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom