Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Веснина +4.5 гема 1.65 коеф

Искрено не знам зошто Касаткина е поставена за толку голем фаворит во овој меч, игра топло-ладно оваа сезона што можеби и не е изненадување со оглед на тоа што на неа земјата повеќе и одговара како подлога, и Веснина исто има лоша сезона, но на овој турнир како да влегува полека во форма, а и мора бидејќи мислам дека брани титула на Индијан Велс, плус ако се земе во предвид тоа дека Касаткина пред 10 дена предаде меч на Белис, и вчерашниот 3-часовен маратон со Конта кој беше исцрпувачки и физички и емотивно, каде Касаткина губеше со 1-0 во сетови и брејк во вториот мислам дека не е толку голем фаворит овде Касаткина, можеби 55-45 шансите на нејзина страна
Мислење за Гарбине денес ?

Веснина 2.50 има, уплатете си ја слободно. Почна соработка со Дмитри Турсунов, добро игра на турниров, башка по меч ап и лежи Касаткина.

Здраво дечки , мислење , кои групи од Уефа би можеле да го повторат резултатот?

И да имаш сигурно 7+ и да допишиш утакмици треба да си психопат. Ова е и повеќе од среќа, лото е мал збор за другаров. Се коси со сите принципи на кладењето, јас се тресам на ЦСКА вчера во живо на 2 коеф товарена овој пола милион добива на лото.

Колку е ладнокрвен Ване, си грицка семки како 500 ден да фатил. :pos::pos: Јас да сум ќе имам 180 со 110 притисок. :pos:

Мислење за Гарбине денес ?
Гарсија полека влегува во форма, тежок меч за предвидување, можеби плус гемови ако не ти е за тикет со појака уплата

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Здраво дечки , мислење , кои групи од Уефа би можеле да го повторат резултатот?
За група А и група Ц сум сигурен миљон посто. За другите нека кажи некој друг.
Во врска со Ване.. Од ко че ги земи парите, најкористена реченица во Прилеп че биди: Ване дај некоја иљадарка на заем, ебаго.
Ко шо има преваранти, "мафијаши" и наркомани во Прилепов на Ване наш најпаметно му е магла да фати.

Гарсија полека влегува во форма, тежок меч за предвидување, можеби плус гемови ако не ти е за тикет со појака уплата

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ја избегнав .. Иначе Милер - Махут 25.5 е границата некако ми е голема мислам дека ќе добие Милер во 2 сета ...

3.5 милиона денара од бате Ване завршија во касата на Тевдо, и пак е буџетот во дефицит. Милиони и милиони накалапија од кога го донесоја законот и пак буџетот дефицит.

3.5 милиона денара од бате Ване завршија во касата на Тевдо, и пак е буџетот во дефицит. Милиони и милиони накалапија од кога го донесоја законот и пак буџетот дефицит.

Само во 2017 година УЈП има собрано 39 милиона евра од данокот на добивка што го задржуваат кладилниците :eek:

Секоја чест. :cuc: Имало огромни добивки во Моцарт али овој комотно им собори на нула еден квартал од годината. :zver:
За 2014та износот на уплати само во Спортлајф беше 55 милиони евра :) Е сеа замисли ти во колкав пораст е обложувањето, најмалку дуплирано е тоа. Абе 40% да имаат ќар (а верувам дека имаат повеќе), околу 24, 25 им останале чисти на Спортлајф во таа 2014та...
Башка кога ќе ми текне дека Моцарт има ланец на обложувалници, во неколку држави. Ќе го исплатат без око да им трепне :) Како и да е, ги попари.

За 2014та износот на уплати само во Спортлајф беше 55 милиони евра :) Е сеа замисли ти во колкав пораст е обложувањето, најмалку дуплирано е тоа. Абе 40% да имаат ќар (а верувам дека имаат повеќе), околу 24, 25 им останале чисти на Спортлајф во таа 2014та...
Башка кога ќе ми текне дека Моцарт има ланец на обложувалници, во неколку држави. Ќе го исплатат без око да им трепне :) Како и да е, ги попари.

Лани околу 44 милиони евра (приходи значи не чист профит) имаат сите кладилници во Македонија заедно
200 милиони евра вкупно уплатени во 2017
156 милиони евра се вратиле во вид на добивки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom