Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Непланирав да се коцкам поке али вака
Простејов 133.5+ за 10 мин почвит
Толку сум малер шо последно ко видов во трет сет резултатот беше 12-13 и мене ми требаше кокошкиве да земет 5 поена до крај и нормално серија 12-3
ко ке речиш крај крај требит да е
Сад - Канада 1 жени за сабајле во 5

Толку сум малер шо последно ко видов во трет сет резултатот беше 12-13 и мене ми требаше кокошкиве да земет 5 поена до крај и нормално серија 12-3
и 0-5 :D

набијем их на курац незгодни се многу шутираат да не кикснат голманите тие ареиканките по40 шута и кусур имаа на секоја утакмица а и мене натаки ми ојт само ке опнам 1 не ризикувам

Јас ја имав на 20 евра ми дава кешаут на 35 викам готово фатена е, гасам телефонот стигам дома гледам парите не ми се дадени, (n) ова за утре мислиш Сад да победи така, бидеји гледам на резултати обратно ги дава.

Јас ја имав на 20 евра ми дава кешаут на 35 викам готово фатена е, гасам телефонот стигам дома гледам парите не ми се дадени, (n) ова за утре мислиш Сад да победи така, бидеји гледам на резултати обратно ги дава.
Da SAD шампион

Kako li ovaa bellis ke zeme set da i se poseram vo hendikepiranata

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Баерн - Бешикташ - 1
Челзи - Барса - Х2
Шахтјор - Рома - 1Х
Севиља - Јунајтед - Х2

2.90 коеф на 15 евра уплата.

:cool:

Утре тикет за 100ка денарка, ништо повеќе. Викендот ќе пукам пак на 4-5 коеф за 20че еуро најмалце.:uzi:

Јунајтед не може гол да им даде на села како Хадерсфилд и Барнли а не пак 2ка да ги играм против Севиља. Може ќе тепаат, не викам не, ама нек си ебат мајката со оној раковидниот фудбал што го форсира Мурињо.

Мене Шахтјор ми изгледа на кецовина, ама ете не коментирам да не изгуби уште некој вошкар ко Бегинер цели 13 евра па да ме пцуе.
Бегинер стави бе гнидар? :D

Друг е соодносот на погодени/промашени кога играш на свесна кладилница со добра понуда, на она пинејклот треба топла вода да измислуваш на таа смешна понуда што ја имаат
marathon.png

500К евра се околу 30 милиони денари, која кладилница исплаќа толку? :eek: Освен во Моцарт да го имал уплатено на повеќе тикети истите утакмици.

500К евра се околу 30 милиони денари, која кладилница исплаќа толку? :eek: Освен во Моцарт да го имал уплатено на повеќе тикети истите утакмици.

https://www.mozzartbet.mk/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1581-2662472-1573

Ливчево гледам го пишуваат по медиумиве, демек имал уплатено повеќе тикети на истото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom