- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
1 @1.35
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку сум малер шо последно ко видов во трет сет резултатот беше 12-13 и мене ми требаше кокошкиве да земет 5 поена до крај и нормално серија 12-3Непланирав да се коцкам поке али вака
Простејов 133.5+ за 10 мин почвит
и 0-5Толку сум малер шо последно ко видов во трет сет резултатот беше 12-13 и мене ми требаше кокошкиве да земет 5 поена до крај и нормално серија 12-3
ко ке речиш крај крај требит да е
Сад - Канада 1 жени за сабајле во 5
набијем их на курац незгодни се многу шутираат да не кикснат голманите тие ареиканките по40 шута и кусур имаа на секоја утакмица а и мене натаки ми ојт само ке опнам 1 не ризикувами 0-5![]()
Јас ја имав на 20 евра ми дава кешаут на 35 викам готово фатена е, гасам телефонот стигам дома гледам парите не ми се дадени,Толку сум малер шо последно ко видов во трет сет резултатот беше 12-13 и мене ми требаше кокошкиве да земет 5 поена до крај и нормално серија 12-3
ко ке речиш крај крај требит да е
Сад - Канада 1 жени за сабајле во 5
Da SAD шампионЈас ја имав на 20 евра ми дава кешаут на 35 викам готово фатена е, гасам телефонот стигам дома гледам парите не ми се дадени,ова за утре мислиш Сад да победи така, бидеји гледам на резултати обратно ги дава.
Баерн - Бешикташ - 1
Челзи - Барса - Х2
Шахтјор - Рома - 1Х
Севиља - Јунајтед - Х2
2.90 коеф на 15 евра уплата.
Бегинер стави бе гнидар?Јунајтед не може гол да им даде на села како Хадерсфилд и Барнли а не пак 2ка да ги играм против Севиља. Може ќе тепаат, не викам не, ама нек си ебат мајката со оној раковидниот фудбал што го форсира Мурињо.
Мене Шахтјор ми изгледа на кецовина, ама ете не коментирам да не изгуби уште некој вошкар ко Бегинер цели 13 евра па да ме пцуе.
500К евра се околу 30 милиони денари, која кладилница исплаќа толку?Освен во Моцарт да го имал уплатено на повеќе тикети истите утакмици.