- Член од
- 2 јануари 2011
- Мислења
- 1.573
- Поени од реакции
- 1.043
Сакаш да кажеш дека не беше озбилен со мислењето кое го даде за самиот меч?Добро, само ти не сфати дека се заебавав со типот?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш дека не беше озбилен со мислењето кое го даде за самиот меч?Добро, само ти не сфати дека се заебавав со типот?
Сакаш да кажеш дека не беше озбилен со мислењето кое го даде за самиот меч?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Избегни го Мелцер.Melzer G - Andujar 1 1.30
Bedene Al - Mauer 1 1.13
Tsurenko - Errani 1 1.70
како ви стои а ?
Chelsea-Barcelona 1-1&0-2.
E ова е тип за милиони.
а за 13 евра?
Барса 2 и паѓа гол 30+ 4.40
Ќе ја изиграм и чиста двојка ама коефициентот ме влечи се ми се чини дека Челзи пичарски ќе се брани и накај 80та ќе прими гол.
Игра Мората.Според најавите Челзи вечерва ќе игра без шпиц. А што друго може и да се очекува од жабар на клупата? Кога ќе згусти, се знае, катанаџо.
Според најавите Челзи вечерва ќе игра без шпиц. А што друго може и да се очекува од жабар на клупата? Кога ќе згусти, се знае, катанаџо.
Игра Мората.
Да, 3-5-2 со Хазард и Мората напред.[DOUBLEPOST=1519152404][/DOUBLEPOST]Официјално е ова? Изваден е составот?
Sepak izgleda bez Morata. Imase eden sostav na rezultati, go trgnaa pa stavija sega drug. Vo vtoriov gi nema Morata i Kejhil a na nivno mesto se Rudiger i Pedro.Да, 3-5-2 со Хазард и Мората напред.