- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.971
- Поени од реакции
- 9.597
даKade e ovaa kvota? Sportlife ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даKade e ovaa kvota? Sportlife ?
Trpaj komotno.
Се што е ваква квота на Карловиќ за прв сет се исплати макар и 6-0 завршил сетот.Шаповалов -карловиќ 9.5+ прв сет 1.62 не е малку голем коеф ?
Незнам овој првиов шо манга е
Trpaj komotno.
Го оптегнав само се мислам дали да го појачамСе што е ваква квота на Карловиќ за прв сет се исплати макар и 6-0 завршил сетот.
За милионГо оптегнав само се мислам дали да го појачам
Шаповалов -карловиќ 9.5+ прв сет 1.62 не е малку голем коеф ?
Незнам овој првиов шо манга е
Тсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.
@Beginner , сега му е мајката, ставај 13 евра на ова.
http://prntscr.com/ihd53bКаде 1.65? Во Моцарт беше 1.25. Сега прочитав, во Спортлајф. Цареви.
вие само ставајте типови со Стекот, само Џони да не се вмеша меѓувреме да фаќам пријатели да го банираат на некое време дури трае серијатаКаде 1.65? Во Моцарт беше 1.25. Сега прочитав, во Спортлајф. Цареви.[DOUBLEPOST=1519137788][/DOUBLEPOST]
Ерани рутинирано.![]()
Баерн Бешикташ 2плус прво,ѕи и стефан по милион дцајцатаКаде 1.65? Во Моцарт беше 1.25. Сега прочитав, во Спортлајф. Цареви.[DOUBLEPOST=1519137788][/DOUBLEPOST]
Ерани рутинирано.![]()
Цел живот се клади, глуми експерт за тенис, сеуште мисли дека Сара Ерани е некој кепец кој нема поим од тенис, удира со 50км на час, на сервис ја силуваат со ритерн винери, а таа има 9 ВТА титули и една од ретките кои имаат искористено 110% од своите можностиТсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.
@Beginner , сега му е мајката, ставај 13 евра на ова.
Цел живот се клади, глуми експерт за тенис, сеуште мисли дека Сара Ерани е некој кепец кој нема поим од тенис, удира со 50км на час, на сервис ја силуваат со ритерн винери, а таа има 9 ВТА титули и една од ретките кои имаат искористено 110% од своите можности
Прегледај го приврзокот 185982
Само си заборавил смајли да ставиш вака љугето озбилно те сфатиле ама ајде ке се снајдиш ти за изговор и за следниот пат кога ке промашиш.Добро, само ти не сфати дека се заебавав со типот?