Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шаповалов -карловиќ 9.5+ прв сет 1.62 не е малку голем коеф ?
Незнам овој првиов шо манга е

Каде 1.65? Во Моцарт беше 1.25. Сега прочитав, во Спортлајф. Цареви.[DOUBLEPOST=1519137788][/DOUBLEPOST]
Тсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.

@Beginner , сега му е мајката, ставај 13 евра на ова.

Ерани рутинирано. :pos:

Каде 1.65? Во Моцарт беше 1.25. Сега прочитав, во Спортлајф. Цареви.[DOUBLEPOST=1519137788][/DOUBLEPOST]

вие само ставајте типови со Стекот, само Џони да не се вмеша меѓувреме да фаќам пријатели да го банираат на некое време дури трае серијата

Баерн Бешикташ 2плус прво,ѕи и стефан по милион дцајцата
1.90

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Тсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.

@Beginner , сега му е мајката, ставај 13 евра на ова.
Цел живот се клади, глуми експерт за тенис, сеуште мисли дека Сара Ерани е некој кепец кој нема поим од тенис, удира со 50км на час, на сервис ја силуваат со ритерн винери, а таа има 9 ВТА титули и една од ретките кои имаат искористено 110% од своите можности
errani.png

Цел живот се клади, глуми експерт за тенис, сеуште мисли дека Сара Ерани е некој кепец кој нема поим од тенис, удира со 50км на час, на сервис ја силуваат со ритерн винери, а таа има 9 ВТА титули и една од ретките кои имаат искористено 110% од своите можности
Прегледај го приврзокот 185982

Добро, само ти не сфати дека се заебавав со типот?

Добро, само ти не сфати дека се заебавав со типот?
Само си заборавил смајли да ставиш вака љугето озбилно те сфатиле ама ајде ке се снајдиш ти за изговор и за следниот пат кога ке промашиш.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom