Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да кажеш дека не беше озбилен со мислењето кое го даде за самиот меч?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Сакам да кажам дека типот беше очигледна заебанција, затоа го тагнав овој неписмениот. Вчера уплати против Ерани 13 евра, му реков денес пак да уплати.

Следниот пат ќе ставам десетина смајлиња за сите да сфатат дека се заебавав. Оф леле.

Melzer G - Andujar 1 1.30
Bedene Al - Mauer 1 1.13
Tsurenko - Errani 1 1.70

како ви стои а ?
Избегни го Мелцер.
Андухар долго време го мачат повреди, иначе е класа над Мелцер у секој поглед. Така да ако е вратен у форма, тешка е многу. 1.30 нема вредност.

Бидејќи викендот погодив 10 англиски екипи по 1+ пп,за денеска решив да ги намалам и да ги пробам по 3 на тикет би требало по 3 коеф да прават

Барнсли - Бартон - 1+пп
Ебсфлит - Вокинг - 1+пп
Солихил - Врексам - 1+пп

Бароу - Гејтсхед - 1+пп
Стокпорт - Нунаетон - 1+пп
Нотингем - Ридинг - 1+пп

Барса 2 и паѓа гол 30+ 4.40

Ќе ја изиграм и чиста двојка ама коефициентот ме влечи се ми се чини дека Челзи пичарски ќе се брани и накај 80та ќе прими гол.

Барса 2 и паѓа гол 30+ 4.40

Ќе ја изиграм и чиста двојка ама коефициентот ме влечи се ми се чини дека Челзи пичарски ќе се брани и накај 80та ќе прими гол.

Според најавите Челзи вечерва ќе игра без шпиц. А што друго може и да се очекува од жабар на клупата? Кога ќе згусти, се знае, катанаџо.

Според најавите Челзи вечерва ќе игра без шпиц. А што друго може и да се очекува од жабар на клупата? Кога ќе згусти, се знае, катанаџо.

Преголема ќе биди мотивацијата кај Меси и Иниеста нема шанса да отпаднат пак од Челзи има да ги јадат за вечера.

Официјално е ова? Изваден е составот?
Да, 3-5-2 со Хазард и Мората напред.[DOUBLEPOST=1519152404][/DOUBLEPOST]
Да, 3-5-2 со Хазард и Мората напред.
Sepak izgleda bez Morata. Imase eden sostav na rezultati, go trgnaa pa stavija sega drug. Vo vtoriov gi nema Morata i Kejhil a na nivno mesto se Rudiger i Pedro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom