Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Каква шанса за 0-2 промашивме штета што не го добивм натпреварот во спротивно сега ќе чекавме кикс на шкендија кај шкупи плус натпреварот со нив дома така да ќе беше доста интересно..Сега Вардар ќе мора да победува 7/8 кола во низа и да чека кикс на шкендија.

Во моментов мислам дека најмногу ни одговара формација 4-4-2 пред се ради одбраната.
Со добро позиционирање во оваа формација ќе бидеме многу поцврсти. Плус знаеме дека сме многу тенки на средината со дефанзивни везни, а Попзлатанов и Битанг гледам дека се физички спремни да играат во два правци.
Знаеме сите дека си праиме фантазии со формациите пошо глеаме дека Чеде има некоја друга замисла ама ја да сум вака би играл до крај на сезона:

Тошевски - Грне - Новак - Попов
Попзлатанов - Фелипе - Даре - Битанг
Берсегјан
Максимов

На лето купување штопер (два - ако се пензионира Грне), лев бек, средњак, лево крило и напаѓач...
Аут: Глишиќ, Брда, Вања, Стојков, Блажевски и Даре (пошо се збори дека ке потпише у Ријека, а ја имам информации дека ако има пари у Вардар како до сеа, и му ја дадат истата плата како таму, 10.000 евра месечно дека ке остане)​

Во моментов мислам дека најмногу ни одговара формација 4-4-2 пред се ради одбраната.
Со добро позиционирање во оваа формација ќе бидеме многу поцврсти. Плус знаеме дека сме многу тенки на средината со дефанзивни везни, а Попзлатанов и Битанг гледам дека се физички спремни да играат во два правци.
Знаеме сите дека си праиме фантазии со формациите пошо глеаме дека Чеде има некоја друга замисла ама ја да сум вака би играл до крај на сезона:

Берсегјан
Максимов
На лето купување штопер (два - ако се пензионира Грне), лев бек, средњак, лево крило и напаѓач...
Аут: Глишиќ, Брда, Вања, Стојков, Блажевски и Даре (пошо се збори дека ке потпише у Ријека, а ја имам информации дека ако има пари у Вардар како до сеа, и му ја дадат истата плата како таму, 10.000 евра месечно дека ке остане)​
Kamo Dare da mozhe da ostane.. ova vistina ni e najdobra postava ama teshko deka vo idnina Chede bi go igral Popov na lev, primer so vakva formacija siguren sum deka drug bi bil ishodot protiv Shkendija vo sporedba so postavata vo koja igravme, ps so Dare sho se deshavat? Navodno se povredil vo anatalija, ima nekoj informacii koga ke se vrati na teren?

Берсегјан
Максимов

Велковски иде таму за 20.000€, а овде веќе зима 10.000€

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ситуацијата во Ријека е очајна на финансиски план па така Даре не е сигурно дека баш таму би заминал..
Подобро во Вардар би седел отколку таму..

Зашто ќе играат во Ѓорче со Победа?

Зошто да плаќаат неколку илјади евра за 200 гледачи... мислиш сакаат таму да играат.
Па претпоставував дека е ради цената, али поентата ми е дека во ваков случај значи во главно цела сезона сеа на Ѓорче ќе играат, едино дуелот со Шкендија и некои други побитни дуели може на Филип 2 ќе ги играат ама за Скопје, Ренова, Силекс, Академија Пандев итн сигурно нема да плаќаат за Арената штом ете и за Победа не им се исплати.

Ако се паметни да го искористат ова и да го лапнат стадионот би било одлично.

Ако се паметни да го искористат ова и да го лапнат стадионот би било одлично.
Ќе го лапне ФФМ, не глеаш Илчо педерот се сврте сеа накај Заев. Тек тогаш Вардар нема да заигра на Градски.

Они имаат поголеми шанси секако, али и ние ако играме паметно, со добра понуда се може. Ние сме фудбалски клуб и треба да градиме добри релации со сите, за бенефит на клубот.

spored mene popametno bi bilo vo situacijata vo koja e vardar cede da proba da go voigra pred odbranata kako defanziven vezen bidejki tamu dolgorocno podobro bi mozel da se snajde.

Се сложувам со се што напиша за Попзлатанов, и горе-доле истото го мислам, ќе се покаже против бункер-екипите неговата ограниченост во напад. А за некаква улога во среден ред, би вршел работа на одредени натпревари од тактички аспект, ама не гледам потенцијал во него на таа позиција, повеќе може да пружи како крило. Нема некоја градба за последен играч за врска, а од друга страна не е ни технички и креативно којзнае колку добар за организатор на игра

Po ne znam koj pat dojde Zivotot vo Makedonija, za se sto e makedonsko, a posebno za Vardar!

Нешто спортски поврзано да пишеше? Доста ја труеш темава со глупости, секој пост ти е поврзан со ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom