Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
poleka ne ripaj ke vidime so totenhem so ke napravite.....a za napoli ne se sekiraj ovaa godina ke bidat sampioni u seria a
Тотенхем го споредваш со ПСВ? Браво. Не се секирам јас 6 год со ред сме шампиони, секирај се ти немате традиција да издржите до крај.

Сиротиот тој, нема 2 ебени навивачи Наполи у цела МК , нема со кого да дискутира , гревче, исто како и неговото клубче.

Пуцвал дај озбилно не гњави у наш фан клуб да не ти акнам репорт, последно предупредување. Ако ти се мрси муда си имаш Серија А тема каде што имаш уште многу мудомрсачи ко тебе да си мрсите муда меѓусебе, ајт раус.

@Scirea кажи му на другар ти Љоренте утре ако игра да не поштеди, оти од него најмногу ми е страв :(

Дибала не е ни повикан за утре. Бентан ќе играл најверојатно утре.

Стураро секако игра, на место Матуиди, деструктивец.

Е сеа дали ќе игра како деструктивец на нашта игра или на Тотнем тоа е веќе малку по опширно, по филозофско прашање.

Каков Стураро бе. Дури и овој Бентанкур не ми е сигурен.

Ако толку не може Маркизио, тогаш нека оди со Коста, Бернардески, Манџукиќ и Игуаин и бркај работа :motorce:

Ако толку не може Маркизио, тогаш нека оди со Коста, Бернардески, Манџукиќ и Игуаин и бркај работа :motorce:

И да примиме гол од контра, јок.
Сту ќе сече напади, ваљда ќе го ислучат.

Ова е составот според Скај Спортс

27751790_1843869849020714_1801549469634140245_n.png

Многу повредени играчи имаме, фалат Дибала, Матуиди, Квадрадо, Барѕа како подршка од клупа... сеедно, гледам некои од вас шпекулираат дека Алегри покрај Пјаниќ во средината ќе ги стави Бентакур и Стураро... незнам дали човеков има големи муда ако извади ваква средина против Тотенхем, или пак е предзнак дека ќе добие мозочен удар, али важно ќерка му ќе го јаде за сите гомна што ќе се издесат на терен. Бентакур реално иако има потенцијал детето, сепак нема искуство во вакви натпревари, додека пак Стураро знам дека ќе е ставен да сече топки, али човекот нема основно познавање за трчање со топка а не пак друго... ќе му направат притисок фудбалериве на Тотенхем, и одма ќе ја продаде топката како Заев името што ќе го продаде крв му ебам ја негова.
Одбраната вака е ОК, само критично е малце кај Де Шиљо, мора да има човек покрај него во случај да почне мозокот пролив да му фаќа.
Нападот истотака е ОК, али во овие моменти посакував Квадрадо да беше фит, очајно ни фали десњак напред... ако ги стават пример Коста и Берна двајцата леваци у прв тим, ќе почнат да се гушат напред. Вака мора да игра Манџукиќ од другата страна. Игуаин стандардно ќе се изгуби на вакви големи натпревари :cool:
Мора да го затворат Кејн... чим него го отсечат од екипата, рачунајте нивната моќ паѓа за 30 до 40%. За вечер очекувам тешка победа, со еден гол разлика... се надевам дека за натпреварот во Лондон ќе се вратат главните играчи...

@Mondonico Буфон внесе немир кај Шчесни со можното продолжување на договорот :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom