Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
27788310_2136066073087277_2474176659810303292_o.jpg

27749950_2136868366340381_8264854702688722814_n.jpg

27788700_2136776686349549_4575833663548437177_o.jpg

Тоа се тие јубилеи денес. :X3:

Ако ништо друго барем докажаа дека тимот НЕ зависи само од Дибала, голема разлика на теренот прават Д.Коста, Бернардески и повремено Квадрадо. Ова е јасен знак на Пауло дека секој ќе мора да го испоти гзот за да влезе во првиот тим, а тие личните проблеми со неговите девојки да ги реши кога нема да биде на зелениот терен.

Синоќа ќе дадеме една чиста 10ка за Бернардески...груба и дрска игра од негова страна, иако стануваше збор за неговиот поранешен клуб, не си дозволи да падне под притисокот на поранешните играчи, и на публиката.

Не баш чиста 10ка, бидејќи на моменти пак ги имаше тие непотребни компликации и секако уште му треба простор да го искаже целиот квалитет на теренот. Јас тврдам дека тој е подобар од она што досега го имаме видено.

А ако некој е за чиста нула тогаш тоа дефинитивно е Манџукиќ. Комплетно бескорисен, секоја добиена топка фрлена кај противниците. Срам ме фати во онаа ситуација кога Коста издрибла 2-3ца му додаде на хрватот, а се што направи овој е ја шутна топката во височина, на памет, на прва, како дете на втор тренинг.

@Mondonico Па кога не игра на неговата природна позиција... можда му е преку кур да глуми везњак и одбрамбен... игра се, само напаѓач не... додуша првата полусезона добро се снајде во новата улога.[DOUBLEPOST=1518259676][/DOUBLEPOST]На 16 текми 1 гол примено.... фали Бонинаторот у пм...

Последно уредено:
.
0a7c1ecf170f0abbfb9ce9c7b78b66a3.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Како беше муабетот за Маркизио од пред неколку сезони... не глеате вие шо се праи без топка. Епа и Кедира го праел тоа само ни не сме стручњаци да приметиме.

Не тресете за Кедира без врска. Ај па ако не Стураро нека влезе да игра, да видите што игра е тоа.

Мене прашањето ми е дали Алегри вчера на дваесетина минути испроба 4-2-3-1 за со Тотенхем, без Маркизио, со Коста, Бернардески, Манџукиќ и Игуаин :sneaky: ?

Не тресете за Кедира без врска. Ај па ако не Стураро нека влезе да игра, да видите што игра е тоа.

Мене прашањето ми е дали Алегри вчера на дваесетина минути испроба 4-2-3-1 за со Тотенхем, без Маркизио, со Коста, Бернардески, Манџукиќ и Игуаин :sneaky: ?
Бентан сакам да го видам една утакмица како АМ во 4231.

Со тотенхем очекувам поседот цел нив да им го остајме и на контри да играме.

Бентан сакам да го видам една утакмица како АМ во 4231.

Со тотенхем очекувам поседот цел нив да им го остајме и на контри да играме.
Мислам дека треба да одигра како против наполи...збиј ја средината, набиј се у 16ник и остај да нафрлаат од крила... не смее простор на дрти хери да му се остави..прилично безопасен ќе биде во воздушните против бенатија и лигњавко..

Мислам дека треба да одигра како против наполи...збиј ја средината, набиј се у 16ник и остај да нафрлаат од крила... не смее простор на дрти хери да му се остави..прилично безопасен ќе биде во воздушните против бенатија и лигњавко..
:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom