Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.![]()
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Вучинич + Матри + Квајарела + Маркизио = Кавани.Деви е експертот чекаме да ни објасни
Бентан сакам да го видам една утакмица како АМ во 4231.Не тресете за Кедира без врска. Ај па ако не Стураро нека влезе да игра, да видите што игра е тоа.
Мене прашањето ми е дали Алегри вчера на дваесетина минути испроба 4-2-3-1 за со Тотенхем, без Маркизио, со Коста, Бернардески, Манџукиќ и Игуаин?
Мислам дека треба да одигра како против наполи...збиј ја средината, набиј се у 16ник и остај да нафрлаат од крила... не смее простор на дрти хери да му се остави..прилично безопасен ќе биде во воздушните против бенатија и лигњавко..Бентан сакам да го видам една утакмица како АМ во 4231.
Со тотенхем очекувам поседот цел нив да им го остајме и на контри да играме.
Мислам дека треба да одигра како против наполи...збиј ја средината, набиј се у 16ник и остај да нафрлаат од крила... не смее простор на дрти хери да му се остави..прилично безопасен ќе биде во воздушните против бенатија и лигњавко..