Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Читам пак по нетов и гледам дека Наполи имал навивачи на Балканов:facepalm:. Абе тоа нивните од дома не навиваат за нив, овие тука фатиле да навиваат. Уште пишал еден (најверојатно ментално ретардиран) "Наполи институција за мали Јувентус". Значи после ваков коментар, треба да има служби што ќе те најдат и ќе дојдат да те соберат во соодветна институција а твоите да платат парична казна затоа што не се грижеле за тебе:pos::pos::pos:

Читам пак по нетов и гледам дека Наполи имал навивачи на Балканов:facepalm:.

Пошто Наполи нема фанови на форумов и нема со кој да се кошкаме коа они ќе имаат корист од судијата, мој предлог е да донесеме фанови на Наполи од странство.
@Peja989

шотебам +1 :kafence:

Читам пак по нетов и гледам дека Наполи имал навивачи на Балканов:facepalm:. Абе тоа нивните од дома не навиваат за нив, овие тука фатиле да навиваат. Уште пишал еден (најверојатно ментално ретардиран) "Наполи институција за мали Јувентус". Значи после ваков коментар, треба да има служби што ќе те најдат и ќе дојдат да те соберат во соодветна институција а твоите да платат парична казна затоа што не се грижеле за тебе:pos::pos::pos:
Истата реакција ја имам кога ќе ми каже некој дека навива за Јувентус. И ваљда си ги прочитал постовите на Сладоледџија ?

Истата реакција ја имам кога ќе ми каже некој дека навива за Јувентус. И ваљда си ги прочитал постовите на Сладоледџија ?
Сладоледџијата е магистар, а овој (ретардираниот) е веројатно некој кебапчија од некое село во Босна:).
А муабетот за навивањето ми нема логика затоа што Наполи не постои како клуб и сега некое магаре од 30+ години демек навива за него. Од следната или за две години кога стварно ќе исчезнат од мапата истите магариња ќе тврдат дека никогаш не следеле Серија А и дека тој фудбал е досаден. Не ме јеби дека некој у Босна, Србија, Македонија и др. вукојебини навива за Наполи. Тука генерациите што го фатиле Марадона додека играл таму не навивале за Наполи а не па сега на некој идоли да му се факинг Инсиње, Мертенс и други слични шалабајзери.

Последно уредено:
Дечки не навивајте за Наполи ќе се разочарате на крајот :(

Дечки не навивајте за Наполи ќе се разочарате на крајот :(
Што има тука за разочарување жити се..Први се момците добар фудбал играат и ќе биде заслужено ако освојат.
Брука ќе биде за Јуве ако со такви вложувања неможат шампиони да бидат.

Сладоледџијата е магистар, а овој (ретардираниот) е веројатно некој кебапчија од некое село во Босна:).
А муабетот за навивањето ми нема логика затоа што Наполи не постои како клуб и сега некое магаре од 30+ години демек навива за него. Од следната или за две години кога стварно ќе исчезнат од мапата истите магариња ќе тврдат дека никогаш не следеле Серија А и дека тој фудбал е досаден. Не ме јеби дека некој у Босна, Србија, Македонија и др. вукојебини навива за Наполи. Тука генерациите што го фатиле Марадона додека играл таму не навивале за Наполи а не па сега на некој идоли да му се факинг Инсиње, Мертенс и други слични шалабајзери.
:pov::pov::pov:

Не знам што подразбираш под фудбалска мапа. Демек мора титули да освојувал?

Од Италија, Фиорентина ми е омилен тим. Дали они постојат на фудбалската мапа според твојата дефиниција ?

Исто мислам дека Јувентус е ѓубре од клуб, местачко втородивизиско ѓубре на кое заслужено му беа одземеми титули.
:kafence:

Брука ќе биде за Јуве ако со такви вложувања неможат шампиони да бидат.

Зш брука? Не беа доволно 6 години последователно освојување на Скудетото?
Ако мислиш на финансиите, точно е дека Наполи имаат потрошено едно 3-4 пати помалку од Јуве, али заборавиш да напоменеш дека играчиве на Наполи играат заедно веќе одприлика 3 години, и очигледно е дека се доста уиграни. Оваа сезона сите им се во форма, испаднаа од ЛШ, купот (а кај и да е ќе се шитнат и од ЛЕ), само да се фокусираат на лигата... значи одат на се или ништо, и мое мислење е дека овие резултати нема да ги повторат идната сезона, затоа сега гризат од петни жили да завршат на првото место.[DOUBLEPOST=1518335327][/DOUBLEPOST]
Од Италија, Фиорентина ми е омилен тим.

Оооо, ај експерту наброј 3 играчи од Фиорентина сине...

Хинт: Батигол, Баџо и Антоњони се одамна у пензија, а Јоветиќ игра за Монако

Последно уредено:
Оооо, ај експерту наброј 3 играчи од Фиорентина сине...

Хинт: Батигол, Баџо и Антоњони се одамна у пензија, а Јоветиќ игра за Монако

Сине на брат ти да му викаш. :backa:
Оти бе паѓаш на нивото на сељандурата погоре кој што со крајни маки се труди да долови босанец кебапчија што навивал за Наполи, а патем се искажува дека он е бетер?

А што има везе кој игра за Фиорентина сега?
И 16-ти да завршуваат цело време со анонимуси, може има нешто симпатично за клубот или некогаш ми остајле некаков впечаток што ги прави да ми се омилени. Е тоа глорихантер тип на навивачи како тој колегата твој од погоре, не можат да го разберат.

И стварно се надевам да ве истреси Наполи сезонава во Серија А. Ич ги нејќам ама Јувентус го нејќам многу повеќе. :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom