Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам пак по нетов и гледам дека Наполи имал навивачи на Балканов.
Пошто Наполи нема фанови на форумов и нема со кој да се кошкаме коа они ќе имаат корист од судијата, мој предлог е да донесеме фанови на Наполи од странство.
@Peja989
Ништо, ти си на позајмица. Не даваш се од себе.шотебам +1![]()
Истата реакција ја имам кога ќе ми каже некој дека навива за Јувентус. И ваљда си ги прочитал постовите на Сладоледџија ?Читам пак по нетов и гледам дека Наполи имал навивачи на Балканов. Абе тоа нивните од дома не навиваат за нив, овие тука фатиле да навиваат. Уште пишал еден (најверојатно ментално ретардиран) "Наполи институција за мали Јувентус". Значи после ваков коментар, треба да има служби што ќе те најдат и ќе дојдат да те соберат во соодветна институција а твоите да платат парична казна затоа што не се грижеле за тебе
![]()
Сладоледџијата е магистар, а овој (ретардираниот) е веројатно некој кебапчија од некое село во БоснаИстата реакција ја имам кога ќе ми каже некој дека навива за Јувентус. И ваљда си ги прочитал постовите на Сладоледџија ?
Што има тука за разочарување жити се..Први се момците добар фудбал играат и ќе биде заслужено ако освојат.Дечки не навивајте за Наполи ќе се разочарате на крајот![]()
Сладоледџијата е магистар, а овој (ретардираниот) е веројатно некој кебапчија од некое село во Босна.
А муабетот за навивањето ми нема логика затоа што Наполи не постои како клуб и сега некое магаре од 30+ години демек навива за него. Од следната или за две години кога стварно ќе исчезнат од мапата истите магариња ќе тврдат дека никогаш не следеле Серија А и дека тој фудбал е досаден. Не ме јеби дека некој у Босна, Србија, Македонија и др. вукојебини навива за Наполи. Тука генерациите што го фатиле Марадона додека играл таму не навивале за Наполи а не па сега на некој идоли да му се факинг Инсиње, Мертенс и други слични шалабајзери.
Брука ќе биде за Јуве ако со такви вложувања неможат шампиони да бидат.
Од Италија, Фиорентина ми е омилен тим.
Сине на брат ти да му викаш.Оооо, ај експерту наброј 3 играчи од Фиорентина сине...
Хинт: Батигол, Баџо и Антоњони се одамна у пензија, а Јоветиќ игра за Монако
![]()