Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.931
Поени од реакции
42.652
U prosli 20 meseca se neam tolku smeeno ko so na thor ragnarot, iako mi trebase vreme da go prifatam tonot

Zemaa otidoa apla humor, sea neka zemat hc drama so jane foster da napraat zenakiot thor koa se bori so rak i im baknuvam race poditno

Nemora superherojski da e zanr, moze da ima u razlicni zanrovi superheroi...gledam sea new mutants ke praat horor iako mislam aquaman ke gi zaseni tamu poso james wan e reziser

Bitno ragnarok fun! (y)
mnogy funny mi beshe i na mene, ne se remember koga last pat sum se smejel like that

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Темава у последен период доживува еруптирање:backa:

Продолжете со исто темпо да и развивате уште поголеми мускули на ова катче.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.891
Поени од реакции
6.166
Не бев запознат нешто превише со ликот и делото на Небојша Глоговац иако го имав гледано во неколку филмови од кои и Клопка каде што одлично успеа да долови очаен татко и е главниот "виновник" што овој филм има одличен рејтинг (не и во нашиот филм клуб) и собрано голем дел награди. Сум го гледал и во Буре барут, Кад порастем бичу кенгур,Инструктор, Луд збуњен нормалан, а последно и во серијата Убице мога оца.
Пред скоро време го гледавме со татко ми Ослободување на Скопје каде што глуми македонски партизан и се појавува во само 2 сцени и изговара 2 реченици на лош македонски. За него па беше тотално непозната појава и ме натера да го изгуглам да видиме кој е и што е. Тогаш прочитав дека е тешко болен и хоспитализиран утрото. Денес читам овде Џонтра напишал дека умрел. Отварам фејсбук, сите српски пријатели го оплакуваат на велико. 48 години бе. :(

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.837
"Има да идем у тај Гронинген да им јебем кеву од управе до голмана свега ми" :LOL:

Искрено го немам гледано во многу улоги освен во Кенгурот и малата улога на партизан во "Вратиче се роде" серијалот, али дефинитивно глумец од калибарот на Сергеј Трифунович и Раде Шербеџија. Штета, млад човек пред се.:(

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.260
Поени од реакции
84.344
Toр ми беше многу како Гарданс оф д Галакси, али ОК, забавен беше. На Тор му простувам, еден од ретките суперхерои што не ме нервира. Јасно ми стана зашто е таков филмот коа дознав кој е режисер.
Дедис Хоум двојката е очекувано глупичок, али не као Хаус. Чекам Вил Ферел коа пак ќе напраи пак добра комедија. Али изглеа нема да дочекам.
Креш Пад не беше лоша комедија.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.917
Поени од реакции
37.111
@whatto

20180210_155126.jpg [DOUBLEPOST=1518298935][/DOUBLEPOST]Колку што јас добро се сеќавам во Убиство во Ориент Експрес од Агата Кристи имаше
еден убиец, а не 12, и колку што ме држи сеќавањето, тоа беше некоја слугинка, или дадилка, а не 12 луѓе, иако и таму сите имаа свои мотиви.
Е сега не знам, пред сто години беше романот, многу малку се сеќавам, ама знам дека откако го прочитав бев со израз на воодушевување на лицето. По филмов бев со what the fuck was this израз на лицето.
Кенет Брана успеа да му го сруши угледот на еден Херкул Поаро.
Смешки![DOUBLEPOST=1518299520][/DOUBLEPOST]Сепак, изгледа лошо ме држи сеќавањето. Игнорирајте го тоа од погоре.

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.917
Поени од реакции
37.111
...ама сепак филмот не ми се допадна.[DOUBLEPOST=1518299630][/DOUBLEPOST]
Ја мислам исто беше.
Да, да, видов сега, го отворив романот пак, прочитај погоре. Не памтам добро, пред 100 години беше тоа.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.260
Поени од реакции
84.344
...ама сепак филмот не ми се допадна.
мене да
на други што го гледаа со мене не
(вчера го глеав)[DOUBLEPOST=1518299759][/DOUBLEPOST]
...ама сепак филмот не ми се допадна.[DOUBLEPOST=1518299630][/DOUBLEPOST]
Да, да, видов сега, го отворив романот пак, прочитај погоре. Не памтам добро, пред 100 години беше тоа.
Па баш за ова вчера дур глеавме се расправав со тие што гледаа со мене. Ја викам исто беше, другиве - не бе не беше така.

Kajgana Shop

На врв Bottom