Одличен глумец беше, навистина штета. Во Ustav Republike Hrvatske се надмина себеси. Нека почива во мир. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За мене беше пресврт - до тој момент сериозно го гледав филмотЛоша сцена во очаен филм
И цела сала ќутеше, пошто нели сериозна сцена, а ја се газев од смеење, и девојка ми ме гледа како ненормален
Не укапираа дека Тарантино се заебава. Мислам, после толку време врзана за кревет она ќе стане со 3 минути мрдање со палци на нозе...

[DOUBLEPOST=1518298935][/DOUBLEPOST]Колку што јас добро се сеќавам во Убиство во Ориент Експрес од Агата Кристи имашеДа, да, видов сега, го отворив романот пак, прочитај погоре. Не памтам добро, пред 100 години беше тоа.Ја мислам исто беше.
мене да...ама сепак филмот не ми се допадна.
Па баш за ова вчера дур глеавме се расправав со тие што гледаа со мене. Ја викам исто беше, другиве - не бе не беше така....ама сепак филмот не ми се допадна.[DOUBLEPOST=1518299630][/DOUBLEPOST]
Да, да, видов сега, го отворив романот пак, прочитај погоре. Не памтам добро, пред 100 години беше тоа.
Па може таков впечаток имав зашто романот имаше навистина изненадувачки крај, јас бев воодушевен, а тука некако ко да не бев изненаден ни за момент.Па баш за ова вчера дур глеавме се расправав со тие што гледаа со мене. Ја викам исто беше, другиве - не бе не беше така.
ја цело време зборам за филмот (стариот)Па може таков впечаток имав зашто романот имаше навистина изненадувачки крај, јас бев воодушевен, а тука некако ко да не бев изненаден ни за момент.
Немам гледано поубав анимиран филм од Coco...