Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.557
Поени од реакции
87.801
Ne mozam da te zamislam koa ke si epten star. Sve novo imas ishejtano. :D
Izberi si nov avatar ajde.
Дадов мислење дека Бејби Драјвер е солидно филмче за тепање време, сите ми се нафрливте :(. Фалеше уште за Д Форигнер да ме отерате у курац... таков сум, имам истенчен вкус и не секогаш го мирисам она што е ИН во моментот.

П.С. не ги хејтам Маргот Роби и Ането

П.П.С. Не го менувам Клод Фроло за Гринч...:neetaka: Фроло ми е сродната душа од негативците :love:[DOUBLEPOST=1517945273][/DOUBLEPOST]
п.с. Вечер ќе го гледам Dunkirk чисто од инает пошо ти си му дал многу мал рејтинг. А чим не ти се бендисал, големи се шансите мене да ми се свиѓа. :P
Глуп е, нема некоја посебна приказна

#хејтам

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Rotten Tomatoes
Just now ·
Game of Thrones' David Benioff & D.B. Weiss will create a series of Star Wars films.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.557
Поени од реакции
87.801
Се натпреваруваат со Стар Трек кој повеќе филмови ќе направи.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Wonder(2017)

Замислете August-Auggie како и да е да беше роден во некое запустено место гхост товн у Америка каде што неговите родители нема да работат на добри работни места и каде што нема да имаат стан од 2 милиони долари у менхетен и каде што нема да има толку играчки околу него и колку е сето тоа прекрасно да не беше сево ова Auggie ќе беше Gummo :P.
Добар филм е Вондер ама имаме простор за омраза ако некој посегне да критикува go for it.
Its good feel movie може да се надградуваме,може да бидеме добри,може да цениме,може да бидеме другари ама на која страна ќе застанемЕ.Сепак филмот ја држеше она класична американска линија на bullying,потоа составивме little defence crew за на крајот да го славиме како да е Wonder интересно за филмов е што е правен по еднате иста матрица која се одовлекува низ многу филмови наназад низ историјата луѓе со изгледани 20 филмови у цела животна кариера на ова ќе гледат као мастерпис to me is just another ''ordinary''(се употреби неколку пати во филмот) movie with little magic.Глејте си го ќе правиме муабет/
На филмов може да се гледа како
а) Разлигавеност
б) Борба
в) ooww its so cute
Да не го исхејтав за една осмица А? Xd

-whatto

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.917
Поени од реакции
37.107
Wonder(2017)

Замислете August-Auggie како и да е да беше роден во некое запустено место гхост товн у Америка каде што неговите родители нема да работат на добри работни места и каде што нема да имаат стан од 2 милиони долари у менхетен и каде што нема да има толку играчки околу него и колку е сето тоа прекрасно да не беше сево ова Auggie ќе беше Gummo :P.
Добар филм е Вондер ама имаме простор за омраза ако некој посегне да критикува go for it.
Its good feel movie може да се надградуваме,може да бидеме добри,може да цениме,може да бидеме другари ама на која страна ќе застанемЕ.Сепак филмот ја држеше она класична американска линија на bullying,потоа составивме little defence crew за на крајот да го славиме како да е Wonder интересно за филмов е што е правен по еднате иста матрица која се одовлекува низ многу филмови наназад низ историјата луѓе со изгледани 20 филмови у цела животна кариера на ова ќе гледат као мастерпис to me is just another ''ordinary''(се употреби неколку пати во филмот) movie with little magic.Глејте си го ќе правиме муабет/
На филмов може да се гледа како
а) Разлигавеност
б) Борба
в) ooww its so cute
Да не го исхејтав за една осмица А? Xd

-whatto
Абе, ти да не си реинкарнација на Џејмс Џојс? :confused: Едвај те разбирам! :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
od slikava samo fajka depresija ne pa cel film...

nikad da ne ste go gleale gummo

wonder ke go simnam

cloverfield upropastija univerzumot i spored mene

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.153
Поени од реакции
25.299
Rotten Tomatoes
Just now ·
Game of Thrones' David Benioff & D.B. Weiss will create a series of Star Wars films.
Чекај сеа нели пред месец дена најавија нова трилогија што ќе ја режира режисерот од Episode VIII?
На тие три нови филма, ќе се прават уште нови филмови од овие од Game of Thrones?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Чекај сеа нели пред месец дена најавија нова трилогија што ќе ја режира режисерот од Episode VIII?
На тие три нови филма, ќе се прават уште нови филмови од овие од Game of Thrones?
Да :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Epic!
Ama uste ne mozam castot da go prebolam. Brolin i kako cable i kako tanos?!
Aj tanos mislev ko so go prikazuvaa na ends credits ke bide, nema da se poznava, ama u noviot avengers e ko normalen covek...

krsi malku film
Не сум у тек со универзумот, пошто премногу филмови вадат и каша попара ми се, али Дедпул :love:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.931
Поени од реакции
42.650
Поглупо име на негативец од cable мислам дека немало до сега.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
It's not like we're trying to remove a mustache .... :tvg:

shots fired

• Ми се допаѓа
Reactions: wot