Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Али затоа како пробија пазар у Кина со Inter Bells...

Праат да омекнат комунистите и да можат Сунинг да пуштат кеш у Интер, е тогаш што ќе биде....

Абе кај се миланезиве да се пофалат за 0 шутеви у прво полувреме на свој стадион? Шо убаво се радуваа у неделата :icon_lol:
Уфф колку ги чекам на Олимпико :uzi:

Да не викаш тогаш "Еј абе не е битен купот гледаат нашиве да фатат ЛШ" :D

Да не викаш тогаш "Еј абе не е битен купот гледаат нашиве да фатат ЛШ" :D
No way бро, и вечер имавте среќа шо не го сркнавте, на Чиро му требаат 2-3 натпревари да се врати целосно :icon_mrgr:

No way бро, и вечер имавте среќа шо не го сркнавте, на Чиро му требаат 2-3 натпревари да се врати целосно :icon_mrgr:
Колку шо ние толку и вие шо Чаланоглу ја лупна ко сивоња топката до Дуомо коа имаше празен гол.

Колку шо ние толку и вие шо Чаланоглу ја лупна ко сивоња топката до Дуомо коа имаше празен гол.
Хахахаха, знаев дека едната шанса у второ ќе ја спомнеш :icon_lol:

Или се врати Киро ќориот во нормала

Или се врати Киро ќориот во нормала
Претходните 2 натпревари не играше, имаше мала повреда.
Иначе глеам веќе две сезони тоа го зборите, а и прошлата и оваа е еден од најдобри стрелци у Серија А, очигледно е дека му лежи калчото и особено играта на Инзаги. Али ако ти е полесно него да го брукаш, отколку Игуаин, мене не ми е проблем :X3:

Претходните 2 натпревари не играше, имаше мала повреда.
Иначе глеам веќе две сезони тоа го зборите, а и прошлата и оваа е еден од најдобри стрелци у Серија А, очигледно е дека му лежи калчото и особено играта на Инзаги. Али ако ти е полесно него да го брукаш, отколку Игуаин, мене не ми е проблем :X3:
Игуаин е дрво неделкано шупливо а и додуша системот, поставеноста и тактиката на Алегри не му одговара. Киро е чуден играч во одредени тактики е маестрален, далеку е од лош играч и го ценам како добар играч. Во тим и поставеност различна од онаа на Лацио мислам ќе флопни пак. А Киро Ќориот е мајтап од времето кога играше во Дортмунд.

Абе кај се миланезиве да се пофалат за 0 шутеви у прво полувреме на свој стадион? Шо убаво се радуваа у неделата :icon_lol:
Уфф колку ги чекам на Олимпико :uzi:
Се радувам дека се врати на форум за да имаш најголема активност на оваа тема :icon_mrgr:

Се радувам дека се врати на форум за да имаш најголема активност на оваа тема :icon_mrgr:
Знам дека ме завозуеш, ама стварно немам со кого да се пецкам за калчо :icon_lol:

27460010_10155483515244200_457718365176078610_n.jpg

Екипишта ЛШ материјал :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom