Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кај се миланезиве да се пофалат за 0 шутеви у прво полувреме на свој стадион? Шо убаво се радуваа у неделата
Уфф колку ги чекам на Олимпико![]()

No way бро, и вечер имавте среќа шо не го сркнавте, на Чиро му требаат 2-3 натпревари да се врати целосноДа не викаш тогаш "Еј абе не е битен купот гледаат нашиве да фатат ЛШ"![]()
Колку шо ние толку и вие шо Чаланоглу ја лупна ко сивоња топката до Дуомо коа имаше празен гол.No way бро, и вечер имавте среќа шо не го сркнавте, на Чиро му требаат 2-3 натпревари да се врати целосно![]()
Хахахаха, знаев дека едната шанса у второ ќе ја спомнешКолку шо ние толку и вие шо Чаланоглу ја лупна ко сивоња топката до Дуомо коа имаше празен гол.
Извини.Хахахаха, знаев дека едната шанса у второ ќе ја спомнеш![]()
Нема проблем, ама пази си за друг патИзвини.

Или се врати Киро ќориот во нормалаNo way бро, и вечер имавте среќа шо не го сркнавте, на Чиро му требаат 2-3 натпревари да се врати целосно![]()
Претходните 2 натпревари не играше, имаше мала повреда.Или се врати Киро ќориот во нормала

Игуаин е дрво неделкано шупливо а и додуша системот, поставеноста и тактиката на Алегри не му одговара. Киро е чуден играч во одредени тактики е маестрален, далеку е од лош играч и го ценам како добар играч. Во тим и поставеност различна од онаа на Лацио мислам ќе флопни пак. А Киро Ќориот е мајтап од времето кога играше во Дортмунд.Претходните 2 натпревари не играше, имаше мала повреда.
Иначе глеам веќе две сезони тоа го зборите, а и прошлата и оваа е еден од најдобри стрелци у Серија А, очигледно е дека му лежи калчото и особено играта на Инзаги. Али ако ти е полесно него да го брукаш, отколку Игуаин, мене не ми е проблем![]()
Се радувам дека се врати на форум за да имаш најголема активност на оваа темаАбе кај се миланезиве да се пофалат за 0 шутеви у прво полувреме на свој стадион? Шо убаво се радуваа у неделата
Уфф колку ги чекам на Олимпико![]()
Знам дека ме завозуеш, ама стварно немам со кого да се пецкам за калчоСе радувам дека се врати на форум за да имаш најголема активност на оваа тема![]()