Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За две минути после тоа да седи расплакана и нервозна зошто Јусуф од Збогум Румелија ја изневерил НеџмиеЛелеллеле постот на другарчево @Makaron е у стилот коа ќе ми каже мајка ми или женска ми "што се нервираш за Реал ко пари да ти даваат да навиваш за нив".. сместа ми се иде нешто неартикулисано да направам.

Ме мрзи сеа.Ајде најди да видам кај сум се замарал.
да те ебе најголемиот наркоман во Скопје надалеку познатниот Дон ПлеА.Ме мрзи сеа.
да те ебе најголемиот наркоман во Скопје надалеку познатниот Дон ПлеА.
а и оној дебелиот од Солзи и СмеА.
ЧЕЧЕРЕЧЕЧЕ ПА ПА ПА ГУСТАВОООООО ЛИМАААААААААААА
Да те ебе рандом русин кој го има на Славорум а се вика ДИМАААААААААА[DOUBLEPOST=1517404862][/DOUBLEPOST]А на истиот тој Дима нема да му биде проблем да те ебе у ЗИМАААААААААда те ебе најголемиот наркоман во Скопје надалеку познатниот Дон ПлеА.
а и оној дебелиот од Солзи и СмеА.
ЧЕЧЕРЕЧЕЧЕ ПА ПА ПА ГУСТАВОООООО ЛИМАААААААААААА
Да те ебе кељавиот ДАЦ што во Копачка ја мести секоја КЛИМАААААААДа те ебе рандом русин кој го има на Славорум а се вика ДИМАААААААААА[DOUBLEPOST=1517404862][/DOUBLEPOST]А на истиот тој Дима нема да му биде проблем да те ебе у ЗИМААААААААА
Да те ебе црнец што продава школки на плажа додека има ПЛИМААААААААААААААА[DOUBLEPOST=1517405278][/DOUBLEPOST]А јас на страна ја милувам Адриана ЛИМАААААААААААДа те ебе кељавиот ДАЦ што во Копачка ја мести секоја КЛИМААААААА
о о оооооооооооооОООООО ооооооооо оо ООООО
Ти одговорил Џонтра така да мислам дека не е потребно да трошам букви од тастатурава.Што се замараш ти што изјавил Буфон ?
Што ти менвит то во првенството или животот ?
Ти одговорил Џонтра така да мислам дека не е потребно да трошам букви од тастатурава.

Метафорично е дегену еден глуп.Да трошел букви од тастатура хахаха
Сака да испадне елоквентен, испаѓа глуп![]()
У пакет со Ди Марија.Абе комшики, го земавте Пасторе?