Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека ме завозуеш, ама стварно немам со кого да се пецкам за калчо :icon_lol:

Како немаш?:kafence:

Секогаш кога лацио ќе пркне малку од сивилото тогаш се појавувате на форумот, а обично ве нема и по година дена:icon_lol: мислам дека тоа го приметуваат и тука форумџиите, фан клубот две години немаше никој пишано, знам дека не е интересно тимот стандарт да во биде од 5-7 место:P смерт и падрони само на победи у дерби се појавуваа, а јас со мојте пет акаунти сум тука и у добро и у злу:D

Ова сега за вас е интересно да се борите за пласман у ЛШ, али ај за брзо време ќе се вратите у реалноста:pipi:
2enx4yt.jpg

@Boom Shaka Lakka Па подобро во чист воздух да живеат отколку да се гушат во урбаните средини, вака ем земја, овошје, зеленчук ќе си огледуваат, ем поздрави ќе бидат... Грујо не беше будала шо не тераше од град во село да живеемe :D

Како немаш?:kafence:

Секогаш кога лацио ќе пркне малку од сивилото тогаш се појавувате на форумот, а обично ве нема и по година дена:icon_lol: мислам дека тоа го приметуваат и тука форумџиите, фан клубот две години немаше никој пишано, знам дека не е интересно тимот стандарт да во биде од 5-7 место:P смерт и падрони само на победи у дерби се појавуваа, а јас со мојте пет акаунти сум тука и у добро и у злу:D

Ова сега за вас е интересно да се борите за пласман у ЛШ, али ај за брзо време ќе се вратите у реалноста:pipi:
2enx4yt.jpg
За последново ти кажа Џонтра, џганот од Рим навија за Рома :icon_lol:
Е сеа другово по ред, пошто глеам треба да се дообјаснам. На форумов ме немаше многу поише од година, и тоа немаше врска со Лацио, пошто и онака пред тоа не пишував многу овде, а за женска е прилично тешко да ја прифатите како equal во фудбалскиве муабети :icon_lol:
Немањето со кого да мрчам се однесува за приватен живот, најголем дел од пријателите следат премиер или бундес, и не можам со нив да се пецкам, ги здоболе за калчо, исто ко овие од форумов коа мрчат дека за кур не ја бива Серија А, да не сме пишуеле таму бла бла. Е тоа е најголемата причина шо сакам овде да се пецкам (зборов еј :LOL:), пошто само овде глеам страсни фанови на калчо.

Иначе, Лацио е веќе одамна дел од мојот живот, и во четврта лига да отиде, јас пак ќе навивам за нив, и коа губат си прифаќам ремет, јебига тоа е фудбалот :)

На форумов ме немаше многу поише од година, и тоа немаше врска со Лацио, пошто и онака пред тоа не пишував многу овде, а за женска е прилично тешко да ја прифатите како equal во фудбалскиве муабети

#СегаКажувам

:icon_mrgr:

Абе шо читам нешто Икарди повреден... од скршено срце ама. :icon_lol:

Абе шо читам нешто Икарди повреден... од скршено срце ама. :icon_lol:

Не му дава Ванда,ама не е во состојба да ја изневерува бидејќи таа коконата имала 24 часовен надзор над него.

За последново ти кажа Џонтра, џганот од Рим навија за Рома :icon_lol:
Е сеа другово по ред, пошто глеам треба да се дообјаснам. На форумов ме немаше многу поише од година, и тоа немаше врска со Лацио, пошто и онака пред тоа не пишував многу овде, а за женска е прилично тешко да ја прифатите како equal во фудбалскиве муабети :icon_lol:
Немањето со кого да мрчам се однесува за приватен живот, најголем дел од пријателите следат премиер или бундес, и не можам со нив да се пецкам, ги здоболе за калчо, исто ко овие од форумов коа мрчат дека за кур не ја бива Серија А, да не сме пишуеле таму бла бла. Е тоа е најголемата причина шо сакам овде да се пецкам (зборов еј :LOL:), пошто само овде глеам страсни фанови на калчо.

Иначе, Лацио е веќе одамна дел од мојот живот, и во четврта лига да отиде, јас пак ќе навивам за нив, и коа губат си прифаќам ремет, јебига тоа е фудбалот :)

Немораш да кажеш дека си женско за да пишиш овде.

Ама женско ко женско, за што ќе се жалит потака.

смерт и падрони само на победи у дерби се појавуваа

Нема врска. Јас баш после победи не се појавувам. Обично у последно време пишувам само после порази, јадам гомна за судии, ВАР и слично.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom