24 Teлевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
Па јавна тајна беше тоа. Само не ми е јасно зошто се буни баш Телма, кога на таа телевизија клиент број еден им е Макпетрол!
Клиент број еден е бидејки Макпетрол е сопственик на таа телевизија Телевизија Макпетрол или ТЕЛМА

Клиент број еден е бидејки Макпетрол е сопственик на таа телевизија Телевизија Макпетрол или ТЕЛМА

Преку рекламите се покриваат загубите на телевизијата.
Значи Телекабел не смее да ги покрива загубите на 24 Вести, а Макпетрол смее!

Преку рекламите се покриваат загубите на телевизијата.
Значи Телекабел не смее да ги покрива загубите на 24 Вести, а Макпетрол смее!
Законот вели дека Кабловски Оператор не може да има сопствен медиум,додека Телма и да има загуби таа е во сопственост на Макпетрол ,со тоа тие можат да ги покриваат загубите сега дали тоа е паметно или не трошење на сопствени средства треба да се запрашаат акционерите во Макпетрол

Ми се допаѓа емисијата на Драган Б. Костиќ што оди на 24. Ги гледав епизодите со Бобан од Авалон, со Бубо Каров и вчера со Ѓокица Лукаревски. Ем гостуваат интересни гости кои имаат што да кажат, ем атмосферата е онака лежерна и опуштена.

Ми се допаѓа емисијата на Драган Б. Костиќ што оди на 24. Ги гледав епизодите со Бобан од Авалон, со Бубо Каров и вчера со Ѓокица Лукаревски. Ем гостуваат интересни гости кои имаат што да кажат, ем атмосферата е онака лежерна и опуштена.

Јас пак ја гледав со Тања Кочовска. Да, баш е таква како што ја опиша.

Со Бобан од Авалон беше добра и со Драган Вучиќ.

Ок си е Б.
Мене и Мишко ми е добар со интервјуата. Еве сега со Кирил Дојчиновски му беше добар разговор.
Мада треба да ослаби едно 10-15 кила, срамота е...и многу му го спушта телевизискиот углед.

Ама оваа живот "со стил"...па добро бе да му е***, толку ли нема некоја поприродна особа од оној габор?
И ај, да не коментирам физички изглед, гримасите и гласот кои ги фејкира и глуми се страшно одбивни. Одвратно, одвратно...
Па уште "темине" што ги "разработува" упм..."модна блогерка/инфлуенсер (п мајчину професијава) како се сликала за инстаграм"...

На целово ѓубре уште им се приклучи онаа СкендеровскИ, која на претходнава може да и држи часови за фејкирање, фејк-смеење и глупавост.

У лош правец тера телевизијава со овие кокошки...одамна се, ама сега ја видов најавата за ова инфлуенсеркава и ми текна.

Ова со Бојана Скендеровски Улица Македонија и таа емисијата на Драган Б со точка Костиќ не се во продукција на 24 туку таму само се емитуваат.

Онаа со шишките у очи Душица Мрѓа ич не можам да ја поднесам.
20171007082935.jpg

Ова со Бојана Скендеровски Улица Македонија и таа емисијата на Драган Б со точка Костиќ не се во продукција на 24 туку таму само се емитуваат.

Онаа со шишките у очи Душица Мрѓа ич не можам да ја поднесам.
20171007082935.jpg

Е па, порано стандардот за новинар, тв лице беше и глас и стас.

Е па, порано стандардот за новинар, тв лице беше и глас и стас.
Тоа до некаде било и ограничување како да се облече како да изгледа, стас и се ама си имало одредени стандарди за еден новинар, водител/ка пред камера на телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom