24 Teлевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
вчера вртејќи по каналите видов на 24 вести ,навечер беше кај 1 часот ,имаше еден документарец ,сега не се се сеќавам на името изгледа им беше во HD снимаен и сликата беше премногу добра :icon_lol:

Да не знае некој како се вика документарецов што во моментов оди во етер ? (Среда 4 јуни 23 часот) :) нешто со планетата земја ,вулкани ,јадро се спомнува...

ми треба целосното име на документарецот

ТВ 24 Вести со ново студио и нов визуелен идентитет
664497_10151338122772835_834847335_o.jpg

transparent.gif
transparent.gif
http://tvpaket.com.mk/tv/1499-tv-24-vesti-noov

Нова емисија на “24 вести“.
Освен името кое не е оригинално, емисијата има одлична сценографија, и според мене најдобра слика што некоја македонска телевизија некогаш ја имала.

Нова емисија на “24 вести“.
Освен името кое не е оригинално, емисијата има одлична сценографија, и според мене најдобра слика што некоја македонска телевизија некогаш ја имала.
Студиото е на Томато , знам во ова истово Весна Бејби имаше емисија која за кратко и пропадна.
Мислам дека емисијава не е во реализација на 24 вести, изгледа 24 вести само ја емитуваат.

Студиото е на Томато , знам во ова истово Весна Бејби имаше емисија која за кратко и пропадна.
Мислам дека емисијава не е во реализација на 24 вести, изгледа 24 вести само ја емитуваат.
Да, во право си бил Томато е. Баш се надевав дека е во продукција на 24. Чудно што приватна продукција решила да прави емисија на некоја локална, а е национална телевизија.

24 не е локална, туку кабловска национална телевизија.

Само што приметив дека ТВ Едо ги има истите графики и визуелен идентитет како и 24 вести.

Само што приметив дека ТВ Едо ги има истите графики и визуелен идентитет како и 24 вести.
Апла глупо е од Едо што ја копира 24Вести...барем да копираа некоја странска тв што не се гледа во мк ама најверојатно не се способни за тоа. :aplauz:

Така е кога ќе ги начекаат на сток... :))
да ефтино тука http://videohive.net/?osr=tn и само ќе го средиш да биде со името и логото на телевизијата.

Не мислам дека е лошо тоа, ама па веројатноста исти дизајн таков може да се види и на други телевизии во светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom