Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога има ваков енормен пад тоа значи дека нешто од претходно не штимало, а резултатите тоа делумно го прикривале. Не може ваков пад наеднаш да се случи, демек до вчера бевме одлични, а од денес Спалети не знае максимум да извади. Не ме заебавај :)
Ова повеќе важи за Рома. Имаа неколку победи едно по друго со резултат 1:0 каде собраа еден куп бодови и се` уште се во горниот дел на табелата.

Да не ги барам постовите кога се пишуваше дека Рома е изненадување. [emoji23]

Долга е сезоната и имаат среќа што ние изгубивме многу од старт и нема друг тим кој ќе им ја загрози позицијата и еден од овие два тима ќе го фати тоа 4 место. Ептен ако не направиме некоја победничка серија, а тие да ја продолжат кризата.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Шта речи... Моментално сум во недоумица кој тим е поголемо дно, дали Интер дали Рома... Бај д веј, се' повеќе и повеќе држи вода муабетот дека Интер е тим зависен од 1 играч - Икарди... Што би било ако си отиде младичов...

Светот
Со 2 4ки, големиот Иван Просинечки Перишиќ, денеска му беше собрано све на куп у инбокс на инстаграм. Све му ебам го нема 2 месеца да постира на инстаграм курчевите слике јебем ли ти помрле.

Мислев на дечко еден од форумов, али да, и овој твојов го забраев со прстите резултатот да го покаже

Интер ис камин хехеххе

Се молат Син и Чекич да убацат некоја смешка со ама како сеа, ама чекај

Таа смешка се користи исклучиво за Милан, за вашиот форс летоска дека земавте све класа до класа играч а моментално сте 934 место и заостанувате 590 бода позади Наполи.

Иначе Интер профитираше викендов :pos::pos::pos: Лабаво момци, нула шанси против Спал, мирољубиви 1-1 и напреднавме за 1 бод во однос на Рома и Лацио кои ги загубија своите мечеви.
kubanka.gif

Еве бе, види прво у мај после задњото коло коа се поздравуваше со публика и коа бевме свесни дека ќе си иде, фино лепо сум го прашал кај ќе иде. 7 месеци подоцна бонанца од навреди.

27394789_10215909481516880_1291383894_n.png
Глеај го бе овој му прегорела инсталацијата да ти ибам тоа типот прегорен :pos: :pos: :pos: :pos:

Таа смешка се користи исклучиво за Милан, за вашиот форс летоска дека земавте све класа до класа играч а моментално сте 934 место и заостанувате 590 бода позади Наполи.

Иначе Интер профитираше викендов :pos::pos::pos: Лабаво момци, нула шанси против Спал, мирољубиви 1-1 и напреднавме за 1 бод во однос на Рома и Лацио кои ги загубија своите мечеви.
kubanka.gif

Oва ми се свиѓа, пишуваше дека смо 7548549 бода зад Интер, сеа Наполи го користиш у реченицава !!

хехеххе интер си комин

Извини Марли што Милан е само 10 бода позади Интер и не беше спомнато тоа во мојот претходен пост. Стварно извини што Интер два месеци нема победа а Милан е на 10 бода позади нив. :pos:

Извини Марли што Милан е само 10 бода позади Интер и не беше спомнато тоа во мојот претходен пост. Стварно извини што Интер два месеци нема победа а Милан е на 10 бода позади нив. :pos:

Не е финтата у разликата него ти беше тој најсигурниот у силниот и моќен интер и најгласен тука, сег лека полека се повлекуваш.
Милан 3 месеци немаше победа, зашто вие не би имале уште еден месец без победа
:icon_lol:

Џони на време си фати конзервативен став.

Не е финтата у разликата него ти беше тој најсигурниот у силниот и моќен интер и најгласен тука, сег лека полека се повлекуваш.
Милан 3 месеци немаше победа, зашто вие не би имале уште еден месец без победа
:icon_lol:

Џони на време си фати конзервативен став.
?
Да не си ме помешал со некој? Јас и кога бевме прво место тврдев дека ќе се деси мал пад и дека на крај веројатно нема да сме први ради краткиот ростер и тенката клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom