Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Oд дека виде оти они го подржуват??? Они кажуват как е работата однатре вие не им верувате...... саа они ако се завртат против него ке добиит мош исписница да си одат.....

Детто вика оти обекана е премија и оти не е наредена утакмицата, они горе пак НЕ...... а ка кажуват оти е наредена тогај сите веруват..... ццц на кој как му одговара си го тумаче:smir:
Ако добро читаш јас не кажах стриктно за него , јас кажах општо и се изразих со ВИЕ , а не со ТИ... Има играчи шо јас лично сум правил маабет шо го бранат ... Прочити прво как сум се изразил па протумачи си го а не право да коментираш...

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Дечки да ве потсетам за утре доколку го гледате натпреварот да пишите рапорт :smir:
Се надевам дека ќе играат и Божинов и Пројков

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хммм...немаше ли од лани со Локомотива нешто на-ти-го-дај-ми-го???
Или со некој друг беше?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Дечки да ве потсетам за утре доколку го гледате натпреварот да пишите рапорт :smir:
Се надевам дека ќе играат и Божинов и Пројков
за утре јас знам кој ке победе...... ке напишам минута пред да почне....

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
за утре јас знам кој ке победе...... ке напишам минута пред да почне....
и баба знаа кој ке победе ...

0-3 Моментален резултат ... Немаше ли премија за таа утакмица ? Или перо имаше за вракане бодове од есенскио дел ... :nenene:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
и баба знаа кој ке победе ...

0-3 Моментален резултат ... Немаше ли премија за таа утакмица ? Или перо имаше за вракане бодове од есенскио дел ... :nenene:
продадена........

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.912
Поени од реакции
73.219
Јасно како ден. На Напредок му требаа овие бодови, а и да не им ги дадевте не се ни сомневам дека ќе ве победеа. Грда ситуација во Беласица, исто како и во другиве традиционални Македонски клубови:jaj:

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Значи конечен резултат 0-3 :vozbud: Ако знае некој нека напиши по можност играчите што ги постигнале головите т.е. број на дресот и дали беше интересна утакмица?

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Значи конечен резултат 0-3 :vozbud: Ако знае некој нека напиши по можност играчите што ги постигнале головите т.е. број на дресот и дали беше интересна утакмица?
Можно ли е наместена утакмица да биде интересна за гледање ??
Напредок не ми се верува со оваа екипа да влезе во прва лига,се познава од авион дека 80% од утакмиците до сега им се купени,иако Беласица игра со младинци да не беше местена,тешко дека ке заминеа со 3 бода.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Абе овој го зема Фудбалскиот клуб Беласица со обеќање дека ќе ги врати во прва лига или го зема земјиштето и објектот на стадионот.
Најголема грешка е што ја приватизираа Беласица па и стадионот е негов како што беше и спорската сала на пејачот.
Сега од овој газда очекувам да проба да гради згради на стадионот и на помошните терени.Го боли стапот за клубот.

А ако се сеќавате милионот што го доби Беласица за трибината неговата фирма го градеше па не би ме чудело со бате Ване да имат некоја далавера направено.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Четворица играчи и тренерот си заминаа..... поради недоразбирања за местенките , за парите.... ке има тужби ке има клевети.....

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Не бе од дека местенки со измислувате :pos2::pos2:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Пораз од екипата на 11 Октомври со 1-0 во гости..Следно коло дома со Новаци во Сабота..:tapp:

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Цела лига е наместена..... ќе остане Беласица во лигата
Ама што понатаму. Од 2007 година ветува дека ќе ја врати во прва лига. Сега се бори за опстанок во втора.
Ништо чудно да изгради и некоја зграда на помошните игралишта, кога веќе не го започна бизнисот со флаширање на водата од стадионот.

ПЕРО ОДИ СИ..... СЕ ЌЕ ТИ ПРОСТИМЕ ...СТРУМИЦА САКА СИЛНА БЕЛАСИЦА

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
http://vest.com.mk/?ItemID=E858298473938549A00AB91880E19BCE

СТРУМИЦА ПРЕПЛАВЕНА СО ГРАФИТИ

"Сакаме силна Беласица"

Тоа се графитите напишани по ѕидовите и по асфалтот на улиците во Струмица од страна на голем број љубители на струмичката гордост Беласица, која еве веќе пет фудбалски сезони се мачи во Втората фудбалска лига, а годинава бие битка и за гол второлигашки живот. Навивачката група "ајдуци" со огорченост зборува дека Струмица тоа не го заслужува. Дотолку повеќе, велат тие, што на Струмица од секогаш не им достасувале квалитетни фудбалери.
- Недозволиво е нашиот град, кој се смета за еден од поголемите фудбалски центри во републикава и со непресушен извор на млади фудбалски таленти, исклучиво поради крајно лоша организација, клубот да се најде пред вратата на третата фудбалска лига. Невозможно е се уште да се работи во вакви услови. Веднаш треба да се почне по потрага по трајно решение. Доколку сегашниот спонзор не е во состојба тоа да го направи, нека се обидат други да го стабилизираат и вратат стариот сјај на клубот - се вели во реакцијата на навивачката група "ајдуци".
(Љ.М.)

Kajgana Shop

На врв Bottom