Ау какво играчиште стана Лука. Страшен е. Од Балиќ па навака најдобар играч што го извадиле Хрвативе. Страшна техника и пробивност. Секоја чест на Дувњак ама нивото на кое игра Лука во последниве година-две тој не го достигна по мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Циндриќ е феноменален овие 2 години,ама Дувњак е сепак нешто посебно.Ау какво играчиште стана Лука. Страшен е. Од Балиќ па навака најдобар играч што го извадиле Хрвативе. Страшна техника и пробивност. Секоја чест на Дувњак ама нивото на кое игра Лука во последниве година-две тој не го достигна по мене.
Циндриќ е феноменален овие 2 години,ама Дувњак е сепак нешто посебно.
Дувњак игра и напад и одбрана, комплетен играч. Никој не краде топки како него и никој не влече контра како него. Дувњак е само 5 години постар од Циндриќ,а е во топ 5 играчи во последните 10 години. Циндриќ тек има изиграно една врвна сезона.
Јас колку шо ја направив математиката базирана на резултати им треба победа со 4, за они да имаат -1 гол разлика, а Исланд да има -2, па они и Шведска да минат.Koja e matematikata za srbite da pominat?
Шведска да ја победи ХрватскаKoja e matematikata za srbite da pominat?
Нерешено треба, не победа. Така Шведска ќе се тргне од трокругот и Србија ќе оди понатаму поради подобар меѓусебен скор со Исланд.Шведска да ја победи Хрватска![]()
да, не размислував... ама не е ова како фудбал Еуро 2004 во Португалија, каде имаше местенки во група и нерешени резултаатиНерешено треба, не победа. Така Шведска ќе се тргне од трокругот и Србија ќе оди понатаму поради подобар меѓусебен скор со Исланд.