Група А (CRO, SWE, ISL, SRB) - Сплит

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата?

• Хрватска

Гласови: 34 94,4%
  • Шведска

Гласови: 32 88,9%
  • Србија

Гласови: 8 22,2%
  • Исланд

Гласови: 25 69,4%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pistoldz::pistoldz::pistoldz:[DOUBLEPOST=1515778971][/DOUBLEPOST]Густавсооон батееееееееее нормален ли си

Муабети за КЛАДИЛНИЦИ,"СИГУРНО КЛАДЕЊЕ", итн во тема за кладилница.
Имате 500 теми за кладење, мора ли секоја тема да се оди офтопик?
ТЕМИТЕ ЗА СЕКОЈА ОД ГРУПИТЕ СЕ ОТВОРЕНИ ЗА ДА СЕ ДИСКУТИРА ЗА РАКОМЕТ, а не за КОМАР.
Ако имате нешто да постирате за мечевите бујрум.
Неам опција за бан од тема, инаку ќе летаа бан(овини) одамна.

Бреј грда химна Хрвативе , важно ја исвиркаа српската.

Му се удри од глава на ЧевЛарот играњето на Дувњак скоро цел натпревар, мораше пред крајот да го извади од игра. На веќе добиен натпревар да форсираш играч кој штотуку се врати од тешка повреда е лудост.
Иначе околу играта уште од старт се виде дека Србите немаат шанси, без голман ко да беа цел натпревар. И нападот без идеја, цела игра падна врз Шешум и Ненадиќ, без помош од крилата и пикерите нема што да бараш против репка ко Хрватска. Лино добро ги спремил во одбрана коцкестите, ќе видиме како ќе делуваат против побрзи и попробивни бекови, нападот солиден, сигурно ЧевЛарот има уште адути во ракавот иако повредата на Дувњак сигурно ќе му помати дел од плановите. Според прикажаното денес Србите нема што да бараат во групава.

Ненадиќ, или е пијан, или дрогиран или напушен, четврто нема.
Или сам се има пишано на минус:pos:.
Во ова се гледа дека се турлитава, очај текма игра и не го вади Цветковиќ за жива глава од игра.
Ги уби Ник Слотер, 200 зицери скина:D.
Толку слаба концентрација имаат, очај.
Тотално распашана банда.
А какви имиња имаат.:tapp:

точно е дека србија е катастрофа невидена на првенството, ама ми поадна во очи судењето на данците во клучен момент кога се доближија србите, алал да му е, комшии си помагаат. Го разебаа ракометот судиите

Селекторов на србиве комедијант, толку ли немаат некој асален тренер ? Никаква игра, без идеја,без уиграна акција све на сила. Ненадич катастрофа. Штета за вака добра генерација да изгледаат ко аматери.

За Србија,Црна Гора во моментот сме Данска и Норвешка.
Во секој поглед: дисциплина, тактика, желба за игра, вложување итн.
Тотално изгубени се овие, залутани, како да им е сеедно што се на ЕП.
Два играчи плус имаа, и акција не направија ништо, очај самодоверба.
Мизерија, аматеризам, распашана команда.
Само ведетата на Металург Илиќ заслужува преодна оценка, и Чупара, се друго багра.
Ццц кој аматеризам, да не ти се верува дека овие исти НенадиЌи, ЏукиЧи, Шешуми и компанија се сосема други играчи во своите клубови.
Дури и смешно делуваат.
Јас да сум селектор ќе ги тепам.:sakasuste:
ЦветковиЌу, оди во Динамо из Панчева, жити брадицата јаречка.:cool:

точно е дека србија е катастрофа невидена на првенството, ама ми поадна во очи судењето на данците во клучен момент кога се доближија србите, алал да му е, комшии си помагаат. Го разебаа ракометот судиите

Кога се доближија србиве му викам на комшијава данциве ке исклучат србин и после 2 мин одма исклучија ,ми викат ко да си ја гледал утакмицава.Брука се ,Ненадик доби две мин и следната контра требаше да го поништит голот на Швеганите прво пагат после шутират...како и да е Србите имаат една од најдобрите репрезентации ама изгледа со јовица не штимат ништо.
Шведска ,Црна Гора и Чешка се најслабите репки на ЕП.

Тотален нонсенс ми е форсирањево на 5-1 отворена одбрана од Исланѓаниве. Ај да беше само Циндра и да играше тромавиот Дувњак ќе беше логично. Ама вака со Карачиќ никако не смееш тоа да го играш, ги избуши ем он, ем Циндриќ ради неговиот простор.

Чиката со одличен потег со внесувањето на мафиозот Бунтиќ, го скроти Палмарсон кој дотогаш имаше 3/3 у првите 10 минути.

Ама затоа и со неверојатно дебилен тајмаут, кога Хрватска беше во налет, Исланѓаните изгубени а имаше уште многу време (5 минути) до крај, и наместо да се одлепат и ги дотепаат, овој со тајмаутот ги врати Исланѓаниве у игра... :facepalm:

Циндра и Карачиќ машини, која техника ја имаат страшно нешто:aplauz:.
Без (класичен) лев нек игра Чиката, тактика ала Металург из најбољи дани,засега дава резултат ова.
Исланд покажа дека е многу опасна репка.
П.С.
Брадулчето на Бунтиќ:vozbud:.
Која фаца е:cool:

Циндра и Карачиќ машини, која техника ја имаат страшно нешто:aplauz:.
Без (класичен) лев нек игра Чиката, тактика ала Металург из најбољи дани,засега дава резултат ова.
Исланд покажа дека е многу опасна репка.
П.С.
Брадулчето на Бунтиќ:vozbud:.
Која фаца е:cool:
И ја би го избацил од тим да ми се појави со таква брада.
Хрватската одбрана ги реши викинзите во првите 15 минути од второ. Само 3 гола дадоа Исланѓаните. Голем ефект имаше и побратимот Стиви бој кои скина неколку зицери.
Мора да ги пофалам Вардарците, одлично си ја завршија работата. Карачиќ константно во напад и одбрана. Мислам дека долго време нема толку минути поминато на терен во еден натпревар. Циндриќ кои блезови ги праи па па па. Чупиќ доста солиден, даде еден гол од 9 метри и во стил на Филип Лазаров против Хамбург успеа да спаси сигурен гол.
Сакам да освојат Хрватите, многу симпатична екипа ми се, освен неплаќачот на порез.
Исланд имаат многу солидна и доста млада репка. Во иднина може да направат некој поголм успех. Магнусон ми остави добар впечаток, исто годиште е со Орката ако не се лажам, ама делува многу позрело. Палмарсон е вистински лидер, свеЦка класа, мислев дека ќе биде мизерен после паузата, ама сум се излажал.
Ај доста умарам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom