Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене, заслужени сите награди и на Big Little Lies и на The Handmaid's Tale.Голем број награди на Глобусите за Big Little Lies. Мора да се каже дека серијата беше многу добра и специфична поради доминацијата на женските ликови.
Сега планирам да ја пробам The Handmaid’s Tale
Колку само не. И покрај сите лоши критики за серијава, ја симнав првата епизода и можам да кажам дека секоја критика е на место.Новата српска серија чија прва епизода се емитуваше вчера “Немањичи“ предобро изработена, сценографија, локација, ефекти, глума, директор на фотографија, дејство апсолутно може да му парира на сите светски серијали со историска тематика. Нашиот долго најавуван “Цар Самоил“ треба вака да изгледа, ако некогаш се реализира филмот. Србите се дефинитивно #1 во регионот и овој дел на Европа за серии баш како и Сенке над Балканом одлични серии
http://www.pregledaj.net/nemanjici-–-radanje-kraljevine-2017-epizoda-01_8e2c4ea90.html
П.С. Нашиот Мето(ди) Јовановски го игра кралот Манојло Комнен
Што мислите за Master of None?
Од мене препорака има.. комедија/драма али ко шо вика крки таман лабава си е.. главна тема, врскиШто мислите за Master of None?
Прочитав дека ќе се снима Prison Break Season 6. Верно е воа? Знае некој нешто повише?![]()
Хероин земајПредложете некоја заразна серија што ќе те тера да ја гледаш секоја наредна епизода.
Ви благодарам,
Breaking Bad, Black Mirror, Fringe.Предложете некоја заразна серија што ќе те тера да ја гледаш секоја наредна епизода.
Ви благодарам,