Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе е,Борко ќе биде прв голман на сите текми...Николче е човек за пресврт[emoji4]Борко не ни треба да фаќа, нека си боцка мезенце во некој локал до второ полувреме.
Ја имате оваа изјава
Прегледај го приврзокот 183776
и потоа на тоа ги имате овие ФАЛАНГА коментари
Прегледај го приврзокот 183777Прегледај го приврзокот 183778Прегледај го приврзокот 183779Прегледај го приврзокот 183780Прегледај го приврзокот 183781Прегледај го приврзокот 183782
Спортска нација?
Прво, изјавата на Вујо е дадена во поширок контекст, а не конкретно само за судиите и утакмицата од некни и знам дека не е Ацо Рембрант бладање за алуминиумот. Второ, коментарите покажуваат ужасна спортска неписменост затоа што не ни пробале да ја прочитаат и сфатат изјавата, туку одма проработил фаланга тригерот и почнало да се пцуе(иако Вујо А не кажа настрана за нас), како што и често се прави против сите наши спортски противници. Трето, иако слободно можам да си земам за право да коментирам за судењето, не сакам (а и никогаш не сум сакал) да дробам и анализирам кои одлуки биле грешни, а кои точни, единствено ќе кажам дека има утакмици и утакмици и не може секогаш критериумот за строгост на судиите да е ист. Ми се чини дека ние имавме околу 7 исклучувања, а Словенија десетина, што е еднакво на речиси две третини од утакмицата. Тоа е судиско касапење на играта и еве јас во моментов не можам да се сетам на утакмица со толку исклучувања.Не те разбирам, во која смисла ти е сарказмов? Зарем не те иритираше 60 минути со рацете за глава се држеше небаре нашиве моторни пили имале в раце па секогаш правеле фаули? Или сакаш да кажиш дека беше во Вардар и не треба вака да пишуваме?
Прво, изјавата на Вујо е дадена во поширок контекст, а не конкретно само за судиите и утакмицата од некни и знам дека не е Ацо Рембрант бладање за алуминиумот. Второ, коментарите покажуваат ужасна спортска неписменост затоа што не ни пробале да ја прочитаат и сфатат изјавата, туку одма проработил фаланга тригерот и почнало да се пцуе(иако Вујо А не кажа настрана за нас), како што и често се прави против сите наши спортски противници. Трето, иако слободно можам да си земам за право да коментирам за судењето, не сакам (а и никогаш не сум сакал) да дробам и анализирам кои одлуки биле грешни, а кои точни, единствено ќе кажам дека има утакмици и утакмици и не може секогаш критериумот за строгост на судиите да е ист. Ми се чини дека ние имавме околу 7 исклучувања, а Словенија десетина, што е еднакво на речиси две третини од утакмицата. Тоа е судиско касапење на играта и еве јас во моментов не можам да се сетам на утакмица со толку исклучувања.
А, дека се маваше, се маваше. Дека Словенците беа погруби, беа.
Серко, педерчина итн....окееееј.Јас ја прочитав целата изјава, Вујо велеше дека и ние и словенците сме биле оштетени од судиите, што воопшто не го покажуваше на теренот, туку на секоја БУКВАЛНО на секоја одлука против Словенија ги држеше рацете на глава, искрено не знам и како не доби исклучување. Мене сево ова ми гледа како не почитување на противникот, цело време рацете на глава како да сака да кажи "не победија, ама судиите цело време судеа против нас" иако нормално на прес тоа не го кажа. И, не можиш да очекуваш дека сите кои пратат ракомет ќе му ги читаат целосните изјави, ама еве јас како некој кој прати ракомет и чита изјави, стојам зад тоа дека Вујо прописно доби пцовки и критики колку што заслужи.