Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ок сето тоа, јас само нејќам некој да дојде овде после една недела, доколку не отиде во Јунајтед и да рече ете Ди Марцио беше убеден дека ќе потпише, значи пак глупости пишувал. А не е така![]()
ЏДМ не е лош новинар,далеку од тоа,само дека не е веродостоен како што беше за трансфери вон Италија.По стоти пат.И тоа не значи дека уште не погодува трансфери вон Италија,пак по стоти пат.
@Peja989 Уште не комплетиран трансферот,почнаа со ова,како што и кажав пред неколку денови.Еве сега според него,ние мислиме дека ЏДМ е очај новинар,а пример за во иднина доколку излезе шпекулација од него и дојде до омилениот на ули дан дил,ќе имаме 100 нотификации ние 3-4.Сигурно![]()
И тоа не мења дека во Јунајтед ќе отиде само и само за повеќе париНикаде нема да игра за љубов, кој ќе понуди повеќе пари, таму ќе оди.
Па нормално дека Сити не можат да донесат уште еден играч на 200,000+, не знам што ти е толку чудно, плус кога Стерлинг планираат да го обноват на 300,000 и да стане најплатен Англичанец. Рачунај и наредна сезона агентите на Де Брујн, Жеус, Сане кога ќе се јават за преговори за нов договор. Сити имаат пари ама немаат толкаво финансиско покритие како Јунајтед за да ги оправдаат тие пари, барем не се' уште. Баш имаше статија на Гардијан пред НГ дека можеби приходите за 2017 им пораснале ама им пораснал и буџетот за плати.И тоа не мења дека во Јунајтед ќе отиде само и само за повеќе пари
За во Сити има и други причини, но добро. Ама кога Сити ќе се откаже од некој заради финансиски причини, знаеш до кај стигнала работата. Погба им е најплатен на 290, на овој ќе му даваат 400![]()
A да, тогаш имаше муабети, да цитирам, ќе сме заглавеле со Арон Ленон и Дени Греам, ни за пари никој не би паузирал од ЛШ една годинаа коа јунајтед не играше лш зборевте као јаки играчи немало да сакаат да играат
торбата у скут им ја ставаш и забораваат на се
сеа па нешо форсирате пари па пари
не бе од мал сонувал да игра за јунајтед
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ич не ми е гајле мене дали ќе оди во Сити или Јунајтед, штом не оди во Челзи. Само да не мешате пак муабети ко не дојде кај нас заради пари, или дека бил најголем клуб, па тоа влијаело врз одлуката. Вашиот омилен клуб ги изгуби сите вредности кои му ги браневте толку времеJас не сакам Санчез да дојде во Јунајтед. Ќе го стрефи срцето @Донев, а не е лош дечко, само малку досадникав. Нема смисла.
Ситуацијата со Санчез е таква каква што секако дека ќе сака да изнуди повеќе пари и ако се јави некој х тим кој ќе понуди повеќе од Јунајтед и Сити сигурно дека ќе има шанса да го земи. Слободен играч е од налето и цената ќе е во повисока плата. На денешниов пазар сигурно би чинел над 90м ако е под активен договор па сега таа разлика наредниот негов тим ќе треба да му ја надомести во повисока плата.Не е за тебе постот штом си прифаќаш, него за тие што мислат дека историјата на клубот ќе има било каква улога во евентуален трансфер на Санчез во Јунајтед.
Хипотетичка ситуација - Арсенал решава да го продаде Санчез во Челзи и ќе зема 300,000 а Хазард е на 200,000. Сакаш да кажеш дека ќе бидеш против ваков трансфер?Ич не ми е гајле мене дали ќе оди во Сити или Јунајтед, штом не оди во Челзи. Само да не мешате пак муабети ко не дојде кај нас заради пари, или дека бил најголем клуб, па тоа влијаело врз одлуката. Вашиот омилен клуб ги изгуби сите вредности кои му ги браневте толку време
А иначе озбилно општо сум против тоа на нов играч да му дадеш одма најголема плата. Во Челзи сега Хазард е најплатен со 200 и лудост би било да му понудиш дупло на некој, а тоа да не е Меси или Роналдо. Плус што може деструктивно да влијае врз тимот.
На Санчез барањата му се нереални, и за да му ги исполниш треба да си стварно очаен.
Хесус ќе биде повреден 2месеца, може и Сити да појачаат понуда.
Реално многу пари бара за плата, на Арсенал им бараше 300-400к фунти неделна плата,тоа би го направило најплатен играч во Англија, затоа и Баерн летото екпресно се откажаа од него.
игзледа се две недели, јас грешно имам прочитано дека се месециЗа две-три недели ќе почне со тренинзи изглеа Хезус, така имаше изјавено на пресот Пеп.