Брат џабе си напишал толкав пост,кога имаш несодржани муабети,посебно хипотетичките ситуации за како јас ги перципирам нештата,да не речам истите се еквивалентни на глупости.Значи има доста луѓе,освен јас,пеџа,вицкед...можеш и на твитер да се расчиташ да видиш дека и други има што го воочиле тоа.
Единствено нешто што следам на твитер е фудбал,така да не можеш да го тврдиш само за тебе тоа.
Како што направи ти и јас комотно можам да кажам дека не го ни пратиш добро ди марцио,туку ти е во глава врежено старата слава на ди марцио и затоа си имаш створено такво мислење.
Не можеш да тврдиш дека пратиш повеќе за Арсенал,а ди марцио на таа тема се има доста пати попарено од трескање глупости за Арсенал.Муабетот за тоа како фан што се разочарувам е чиста глупост.Си го знам доста добро клубот и Венгер,плус ги следам новинарите најблиски до клубот и отрпилика знам што и како се одвиваат работите и тогаш иде ди марцио со трескање 300 глупости на врзаната тема.
Плус,пак ќе напоменам,зошто ми ставаш во уста работи што не сум ги кажал-ЏДМ не е лош новинар,далеку од тоа,само дека не е веродостоен како што беше за трансфери вон Италија.По стоти пат.И тоа не значи дека уште не погодува трансфери вон Италија,пак по стоти пат.
Некои работи не ги трескам од ракав како тебе,посебно пак да знам што луѓето за одредена ситуација мислат и не ставам на луѓе зборови кои никогаш не ги тврделе.

Ако ти е тоа мислењето и доколку не си го приметил тоа што ти го кажувам,не е мој проблем.Фурај си го тоа мислење,не можам да ти го сменам.