Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Овие беин викаа и Марез дека утре ќе дојде во Ливерпул, ама ете го нема, авионот уште нема стигнато:(

Пак сметам дека е грешно да се чита како убеден дека ќе оди, само им се дава аргумент на хејтерите :D
Јас не го гледам како негово тврдење дека ќе оди, затоа што едно е да пишеш дека играчот прифатил, а друго е да пишеш дека трансферот сигурно ќе биде договорен помеѓу клубовите и си убеден дека ќе се случи. Во целава ситуација нигде не се спомнува Арсенал и дали они воопшто би прифатиле понуда од Јунајтед.

Овие минатава недела го преселија Марез во Ливерпул, за да испадне дека нема ни интерес од нивна страна :D
Добро Донев, еве и така да е како што викаш, се работи за финеси и игри на зборови - кажи ми кој англиски новинар (ако не го рачунаме Каслс кој работи за Мурињо и Мендеш ама и тој дури вчера почна да фаќа страна) пиша за Санчез дека е цел на Јунајтед општо а не па да пишува деновиве дека се преговара? До вчера ноќеска кога искочи ембаргото од пресот беа убедени дека само Сити се во игра.

Добро Донев, еве и така да е како што викаш, се работи за финеси и игри на зборови - кажи ми кој англиски новинар (ако не го рачунаме Каслс кој работи за Мурињо и Мендеш ама и тој дури вчера почна да фаќа страна) пиша за Санчез дека е цел на Јунајтед општо а не па да пишува деновиве дека се преговара? До вчера ноќеска кога искочи ембаргото од пресот беа убедени дека само Сити се во игра.
Абе ок сето тоа, јас само нејќам некој да дојде овде после една недела, доколку не отиде во Јунајтед и да рече ете Ди Марцио беше убеден дека ќе потпише, значи пак глупости пишувал. А не е така :D

Бреј, ако испадне вистина ова со Алексис и МЈ ќе јадам цитати ко Џони и ќе треба да се правдам како некад у 2014та и јас имам погодено па никој не ми рекол браво за тоа, нешто ко Гвујо.

Под прилика мислам на прилика за добивање класа шпиц во јануарски рок кој ќе има право да ти игра и во ЛШ.

Секако дека немало прилика од типот на интерес и понуда, пошто челните луѓе на Реал се презадоволни од нападот и се насочени кон купување на најнужното - голман.

Шо се тиче за пари, то није проблем а и на Интер не му е „проблем“ некад да продаде битен играч за безвезе сума...
da, ama vo leto, ne vo januari, inter nikogas ne prodale svoj najdobar igrac, a u momentov e 3 klasi bolji od bilo koj u timov ikardi, u januari, bar ja ne pamtam takvo nesto.
200m sea da ponudat real, inter nema da go dade, zasto so tie pari niti u momentov ke mozat soodvetno da se zasilat, januari e, nitu pak vo edna takva situacija ke izborat plasman vo LS. Taka da prodazba na ikardi u momentov za inter, i toa po bilo koja cena, e no-win situacija, nit ima adekvatna zamena za nego, nit ima u timov napagac sto ke pokrie dur se najde istata, niti pak letovo bez plasman vo LS ke mozat da napravat nesto pojak tim so parite od ikardi .. i tn i tn, da ne cepidlacam sea.

Jedino da mu se aktivira klauzulata za koja rekov, ima informacii deka samo vo leten transfer period moze da mu se aktivira.
Ali eve ova ako ne e slucaj pa taka samo da go zemat real, tuka inter nisto nema da moze da napravi, samiot ikardi ke presece ali i u edna vakva situacija, radi dobrite odnosi na relacija real i inter, ne veruvam deka sega bi posegnale oni po nego i bi mu aktivirale klauzula dokolku toa bi mozelo sea da se napravi i toa sto ja go znam ko info ne e tocno.

Alexis Sanchez edging towards Manchester United move - with financial motives understood to be a key deciding factor (Telegraph) :свиркам:

Ќелавиот плати 100 милиона за два бека, многу му се уште 15 да додаде за Алексис. Фала многу ондак (y)

Нормално дека ќе паѓа, кога сите уплаќаат и се сигурни дека таму ќе заврши.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Како Хазард што го одбра Челзи пред Јунајтед од фудбалски причини ;)

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Не е за тебе постот штом си прифаќаш, него за тие што мислат дека историјата на клубот ќе има било каква улога во евентуален трансфер на Санчез во Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom