Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пошто не може бе да пишуваш дека Дарт Вејдер бил во најновиот Стар Ворс филм и дека Бутин и Чупиќ доста напреднале и допрва ќе се развиваат во иднина, дека судиите стално не ебавале и дека сме топ 4 репрезентација. Едноставно н е м о ж е.
Епа од таквите како тебе нема да просперираме. Се дур мислиш дека сме никаква репрезентација. Репрезентација се сака и кога губи и кога победува. А не само кога победува.
А ти изгледа ја сакаше само тогаш кога освои 5-то место и само кога победува.
И тогаш нели не ти се веруваше дека ќе бидеме во Топ 5.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Епа од таквите како тебе нема да просперираме. Се дур мислиш дека сме никаква репрезентација. Репрезентација се сака и кога губи и кога победува. А не само кога победува.
А ти изгледа ја сакаше само тогаш кога освои 5-то место и само кога победува.
И тогаш нели не ти се веруваше дека ќе бидеме во Топ 5.
Сунѓер Бобе, ти ли си?

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Чевлар ат итс фајнест...
Ја укака на големо овде, да видиме што ќе стори с нашом лијепом домовином и који че то курац дудлат после првенството.

Никогаш не сум бил за Хрвативе, али сега уште повеќе ќе навивам против нив на нивните натпреварите.
cevlar.JPG

Член од
17 август 2014
Мислења
3.713
Поени од реакции
5.976
Чевлар ат итс фајнест...
Ја укака на големо овде, да видиме што ќе стори с нашом лијепом домовином и који че то курац дудлат после првенството.

Никогаш не сум бил за Хрвативе, али сега уште повеќе ќе навивам против нив на нивните натпреварите.
Прегледај го приврзокот 183489
Pa realno i podobri se imaat igracista ko Nenadic, Djordic, Rnic, Vujin, Nikcevic, Abutovic, Zelenovic ama zatoa organizacija 0. A toa deka gubele natprevari namerno neveruvam.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Pa realno i podobri se imaat igracista ko Nenadic, Djordic, Rnic, Vujin, Nikcevic, Abutovic, Zelenovic ama zatoa organizacija 0. A toa deka gubele natprevari namerno neveruvam.
Па за тоа и е муабетот, дека намерно губеле утакмици од нас. :pos:
И Црна гора има може појјаки играчи од нас, ама реално треба да ги победиме. Ракометот е сепак тимски спорт. ;)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
26230887_1554648097949568_7484870226871840664_n.jpg
ŠOK U CRVENOM TABORU - CRNA GORA BEZ SIMIĆA IDE U ZAGREB!

Sreca ih je pratila u kvalifikacijama za EP kada su se plasirali na prvenstvo Starog kontinenta nakon sto su bili u teskoj situaciji, a sada je nasim lavovima sreca cini se okrenula ledja. Naime, nakon Vuka Borozana selektor Dragan Djukic u Zagrebu nece moci da racuna ni na Nebojsu Simica. Jedan od najboljih golmana Bundeslige je na vecerasnjem treningu povrijedio list desne noge, tacnije doslo je do pucanja, nakon snimka je ustanovljena ruptura od 3 milimetra, a doktor reprezentacije smatra da ce Simic morati da pauzira najmanje tri nedelje. Medjutim cuvar mreze Melsungena ipak ne zeli da se tek tako pomiri sa cinjenicom da nece biti na EP u Hrvatskoj, veceras je dva sata bio na terapiji, ocekuju ga iste i u naredna dva dana i ostaje da se vidi da li ce se osjecati bolje ili ce kao i Borozan prvenstvo odgledati kraj maloh ekrana. Simic je prije cetiri dana u Splitu bio najbolji igrac nase selekcije u porazu od sjajne Hrvatske.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Oд денеска на 703-от канал на MAX TV може да гледаат Телма во Full HD резолуција. Тоа значи дека сите натпревари од европското првентсво ракомет ќе може да се гледаат во Full HD. Да им посакаме среќа на нашите репрезентативци, имаат квалитет далеку да стасаат на ова европско првенство кое почнува од утре, и трае до 28 јануари.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.485
Поени од реакции
5.581
Чевлар ат итс фајнест...

Прегледај го приврзокот 183489
Зошто ја укака? Настрана ривалството Металург-Вардар човекот сосема солидна работа си заврши овде, разви неколку репрезентативци кои треба да ни ја носат играта наредни години и тоа не е мала работа.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Зошто ја укака? Настрана ривалството Металург-Вардар човекот сосема солидна работа си заврши овде, разви неколку репрезентативци кои треба да ни ја носат играта наредни години и тоа не е мала работа.
Сериозно прашуваш? Пратиш Металург? Што направи со нив? Направи нешто од 2008-9 кога почнаа во ЛШ до 2015 кога настана целиот пуч во тимот и тоа се поради него.

Оттогаш до сега чиката јаде само лајнца низ медиуми и носи треторазредни играчишта од Србија/Кроација и Црна Гора да им го јадат лебот на нашите. Точно дека препознал талент во одредени играчи, ама ако цела заслуга за тој развиток му ја даваш нему, ондак океј. Според мене освен што знае да постави одбрана и препознае некој талент, нема никакви заслуги.

Го форсираше Талески и благодарение на две-три добри партии се продаде во РНЛ, ама затоа таму ладе мадиња, развиток нула. Фитиљо, реално кубури со повреди, ама и кога беше здрав, повеќе грееше клупа за да играат некој си Јагањци/Божовичи отколку дечково. За тоа што од играчиве прави играчи за една употреба и што одредени играчи ги форсира само одбрана, а не ги пушта во напад е сулудо.

Кога ни беше селектор пак, тоа што игравме ракомет од 48-ма и што благодарение на неговите „тактики“ не пердашеа и примавме лесни голови му е посебна заслуга. А орден за чест има и за тоа што ги остави репрезентативците сред квалификациски циклус.
Ете толку знам за укаканиот ни Чика Чевлар.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
Која ТВ ќе пренесува годинава ?
Едит: Видов погоре :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
:pos::pos::pos::pos: добро бе па ти, за ситници се фаќаш. Битно и двајцата се Раул, што е битно што не е наш Гонзалес. :pos::pos::pos:

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Сериозно прашуваш? Пратиш Металург? Што направи со нив? Направи нешто од 2008-9 кога почнаа во ЛШ до 2015 кога настана целиот пуч во тимот и тоа се поради него.

Оттогаш до сега чиката јаде само лајнца низ медиуми и носи треторазредни играчишта од Србија/Кроација и Црна Гора да им го јадат лебот на нашите. Точно дека препознал талент во одредени играчи, ама ако цела заслуга за тој развиток му ја даваш нему, ондак океј. Според мене освен што знае да постави одбрана и препознае некој талент, нема никакви заслуги.

Го форсираше Талески и благодарение на две-три добри партии се продаде во РНЛ, ама затоа таму ладе мадиња, развиток нула. Фитиљо, реално кубури со повреди, ама и кога беше здрав, повеќе грееше клупа за да играат некој си Јагањци/Божовичи отколку дечково. За тоа што од играчиве прави играчи за една употреба и што одредени играчи ги форсира само одбрана, а не ги пушта во напад е сулудо.

Кога ни беше селектор пак, тоа што игравме ракомет од 48-ма и што благодарение на неговите „тактики“ не пердашеа и примавме лесни голови му е посебна заслуга. А орден за чест има и за тоа што ги остави репрезентативците сред квалификациски циклус.
Ете толку знам за укаканиот ни Чика Чевлар.
Па и не е до толку дека не им давал шанса, ете на Велковски му довери позиција десен бек веќе 2 сезони а детево од авион се гледа дека ја згрешило професијата.
Треба да сватиме дека некои од децава не ги бидува за ракомет.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom