- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Ќе издржиш јак си. Ќе ни вратиш после, добро мене нема знам.@wot ме тролаат, барам санкции.
Ќе издржиш јак си. Ќе ни вратиш после, добро мене нема знам.@wot ме тролаат, барам санкции.
Само за хардкор фанови, затоа тек сега разбираш ти.Блејд Ранер играл у кино?
Го гледав ја. За жал не у кино. : DГо гледаше некој The Disaster Artist, коментар?
А што е тоа хардкор?Само за хардкор фанови, затоа тек сега разбираш ти.
Гледливи се повеќето. Само Coco не чини.[DOUBLEPOST=1515580707][/DOUBLEPOST]Call Me By Your Name - одличен! Најдобрата gay драма после Brokeback Mountain. Режија, глума, сетинг, музика, камера... Плус обожувам coming of age филмчиња, а ова беше едно од нај-feel-good таквите кои сум ги гледал. Детево (Timothee Chalamet) мислам дека ќе стане одличен актер, тука и Armie Hammer и Michael Stuhlbarg беа извонредни. Знам дека нема да ви се допадне на многумина поради темата, ќе му влезете со хејт уште од старт и ќе ви се уништи впечатокот. Но дајте му шанса, пуштете го мозокот малку на пасење, и отфрлете ги стереотипите кои ги имате, барем овие 2 часа. Ако ви е од помош, ете, ве уверувам - нема некои секс сцени од кои би го исклучиле. Приказна за љубовта е, не за задоволствата кои произлегуваат од неа.I Tonya ima sosema odlicen dvd skriner za gledanje, kazhete drugi od tie "ponebitnite" potencijalni Oskarovci koi imaat gledliva snimka
P.S Odlicen beshe, odamna ne sum gledal tolku zabaven biografski film! Od likovite ludi, do scenarioto, top
Ни Brokeback Mountain? Ни Blue is a Warmest Color? Ни Moonlight лани?Злате јас немам никакви предрасуди, но досега не сум гледал интересен лгбт филм. Еве ќе размислам подетално до вечер што се сум гледал за педери лезбејки ама вака не ми доаѓа напамет нешто.
Oh, my! I gave total amount of 0 fucks.Честито игнор Златкевичиус.
glej go Stranger by the Lake da viis so e gej-horor.Ни Brokeback Mountain? Ни Blue is a Warmest Color? Ни Moonlight лани?
Злате јас немам никакви предрасуди, но досега не сум гледал интересен лгбт филм. Еве ќе размислам подетално до вечер што се сум гледал за педери лезбејки ама вака не ми доаѓа напамет нешто.
Ау, го гледав тој, иако појма немав дека е геј. Имав во предизвиците еден месец: unsimulated sex scenes. Овој беше еден од десетте филма. Страшен е, стварно.[DOUBLEPOST=1515594223][/DOUBLEPOST]glej go Stranger by the Lake da viis so e gej-horor.
Inaku ovie so gi nabroja se super osven moonlight koi bese pooping
Kakvi blue, kakvi moonlight... se soglasuvam so dzimi do sea ne me dirnal takov.