Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не би рекол дека ЛЕ е небитен трофеј, за клуб кој нема речиси никакви европски трофеи, плус ЛЕ е тикет за ЛШ наредна сезона

Eте @Ilumious ме претрка истото го кажа, само не е прв европски за Арсенал, се вбројуваат и два кои ги имаме од порано иако веќе не постојат

Небитен за тебе ама ве носи во ЛШ, плус за Арсенал ќе биде прв европски трофеј :)))

Не би рекол дека ЛЕ е небитен трофеј, за клуб кој нема речиси никакви европски трофеи, плус ЛЕ е тикет за ЛШ наредна сезона

Eте @Ilumious ме претрка истото го кажа, само не е прв европски за Арсенал, се вбројуваат и два кои ги имаме од порано иако веќе не постојат

Апсолутно во право,од аспект на дека е европски трофеј и дека ќе не носи во ЛШ.Муабетот ми е дека никогаш 2ро по ранг натпреварување не треба да е во главата на Арсенал,лани на Манчестер.Еве до кое ниво паднаа клубовите.Дојде време великаните на англискиот фудбал Арсенал,Ливерпул и Јунајтед да паднат на ова ниво.
Добар никогаш тој трофеј,од друг аспект.ЛШ е врвот,тоа секогаш.

Апсолутно во право,од аспект на дека е европски трофеј и дека ќе не носи во ЛШ.Муабетот ми е дека никогаш 2ро по ранг натпреварување не треба да е во главата на Арсенал,лани на Манчестер.Еве до кое ниво паднаа клубовите.Дојде време великаните на англискиот фудбал Арсенал,Ливерпул и Јунајтед да паднат на ова ниво.
Добар никогаш тој трофеј,од друг аспект.ЛШ е врвот,тоа секогаш.
За се што пиша се согласувам, само дека Арсенал сезонава и да сака не е во можност да цели на ЛШ.

Лига Европа е најбитен трофеј што за нас сезонава треба да се посветиме 102% да го освоиме, ама гледајќи го овој Арсенал мора да кажам дека и таму ќе имаме ептен тешка задача. Многу потешка од таа на Јунајтед лани, ем поради поквалитетните противници, ем поради тоа што Арсенал особено на гости игра мизерно, катастрофално.

Да се насмееме малце.

Штета што денешниов тим ни е без кохонес, а за дикови уопште да не праиме муабет[emoji16]
0915a4c2969702ac25a4a6fff212feeb.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

За се што пиша се согласувам, само дека Арсенал сезонава и да сака не е во можност да цели на ЛШ.

Па нормално дека не е во можност да цели на ЛШ,кога не успеа да се квалификува,што го опишува квалитетот на тимот и е жално за клуб како Арсенал.Исто и другите два тима што ги споменав.

Да не беше за плачење, ќе си се посмеевме. Секакви глупости се изнагледавме од нашата одбрана, но ова е врвот...
26733374_806944179514495_7354286467188122705_n.jpg
Ова ја додека глеав на ТВ се пресмеав, аматеризам невиден.:pos:

Сакајте прифатете, сакајте не, на ниво на Евертон сме. Ништо повеќе, а ни помалце.

Друго те сфатив.

Па и за другото е во право, нема да завршиме топ 4 убеден сум.

Волкот го ценеле 30 милиони... можеби ама денари.
Одбраната мизерија.
Венгер идиот со составот.

Т.е. не е он крив за составот денес, крив е што ги донел и уште чува такви играчи у тим, Елнени, Дебуши, Мертесакер на 86 години, Волкот и остали...
И ги плаќаме милионски суми... бољи нека трчаат У18 и онака ист резултатот ќе биде на крај.

Па и за другото е во право, нема да завршиме топ 4 убеден сум.

Волкот го ценеле 30 милиони... можеби ама денари.
Одбраната мизерија.
Венгер идиот со составот.

Т.е. не е он крив за составот денес, крив е што ги донел и уште чува такви играчи у тим, Елнени, Дебуши, Мертесакер на 86 години, Волкот и остали...
И ги плаќаме милионски суми... бољи нека трчаат У18 и онака ист резултатот ќе биде на крај.

Дај и вие не претерујте со отпишување и од топ 4.

Дај и вие не претерујте со отпишување и од топ 4.

Чие место ќе фатиме?
Челзи, Сити и Јунајтед не ги стигаме.

Ливерпул се во многу по-поволна позиција од нас, имаат подобра форма и се засилуваат на позициите кои им се проблем.

Ние само тапкаме во место, статус кво, никаква форма, играчи што сакаат да си одат, никаква најава за засилување.

Сериозно си оптимист за сезонава?

Уствари неможам да сфатам како може сите тимови да шиткаат играчи по 50+ милиони, само ние да неможеме тоа да го напраиме.
Санчез и Озил ќе ги изгубиме за ич пари, кога веќе нејќеа да потпишат требаше уште лани да се шитнат.
Ужасно водење на клубот, без потенцијал за менување во брзо време (барем не наредни 2-3 години).

Фалат добри 6-7 нови играчи ако сакаме да сме конкурентни за ПЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom