Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Небитен за тебе ама ве носи во ЛШ, плус за Арсенал ќе биде прв европски трофеј))
Не би рекол дека ЛЕ е небитен трофеј, за клуб кој нема речиси никакви европски трофеи, плус ЛЕ е тикет за ЛШ наредна сезона
Eте @Ilumious ме претрка истото го кажа, само не е прв европски за Арсенал, се вбројуваат и два кои ги имаме од порано иако веќе не постојат
За се што пиша се согласувам, само дека Арсенал сезонава и да сака не е во можност да цели на ЛШ.Апсолутно во право,од аспект на дека е европски трофеј и дека ќе не носи во ЛШ.Муабетот ми е дека никогаш 2ро по ранг натпреварување не треба да е во главата на Арсенал,лани на Манчестер.Еве до кое ниво паднаа клубовите.Дојде време великаните на англискиот фудбал Арсенал,Ливерпул и Јунајтед да паднат на ова ниво.
Добар никогаш тој трофеј,од друг аспект.ЛШ е врвот,тоа секогаш.
За се што пиша се согласувам, само дека Арсенал сезонава и да сака не е во можност да цели на ЛШ.
Ова ја додека глеав на ТВ се пресмеав, аматеризам невиден.Да не беше за плачење, ќе си се посмеевме. Секакви глупости се изнагледавме од нашата одбрана, но ова е врвот...
![]()
За се што пиша се согласувам, само дека Арсенал сезонава и да сака не е во можност да цели на ЛШ.
Може зошто не игра ЛШ?Зошто?
Може зошто не игра ЛШ?
Друго те сфатив.
Па и за другото е во право, нема да завршиме топ 4 убеден сум.
Волкот го ценеле 30 милиони... можеби ама денари.
Одбраната мизерија.
Венгер идиот со составот.
Т.е. не е он крив за составот денес, крив е што ги донел и уште чува такви играчи у тим, Елнени, Дебуши, Мертесакер на 86 години, Волкот и остали...
И ги плаќаме милионски суми... бољи нека трчаат У18 и онака ист резултатот ќе биде на крај.
Дај и вие не претерујте со отпишување и од топ 4.