- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.327
- Поени од реакции
- 16.490
Минатат година се појавија понуди со смештај и превоз за овој мал остров блиску до Атос, размислував да одам таму, но ме пишмани далечината на плажите од сместувањата што ги нудеа нашите агенции; една од вработените кажа дека газдите имале организирано комбиња за превоз до плажите и биле по 1 еур по лице, но некако ми беше тоа неуверливо... сега најдов на српски веб сајтови дека има превоз, почнувајки од пајтон кој е 2,2 евра , а комбињата биле 1,5 - 2 евра, веројатно зависи и од дестинацијата.
Исто така најдов српски рецензии кој тврдат дека продавниците таму се значително поскапи од континенталните и препорачуваат носење храна ( ова веројатно за тие што со аавтомобил ќе дојдат на островот)??
Ова година повторно ги има понудите, но би било добро ако некој има лично искуство да изнесе ?
Инаку првата понуда за Амолиани се појави мислам уште пред 20-на години и тоа нааем на приколки во кампот Аликес, но од тогаш до 2016 не сум сретнал...
Исто така најдов српски рецензии кој тврдат дека продавниците таму се значително поскапи од континенталните и препорачуваат носење храна ( ова веројатно за тие што со аавтомобил ќе дојдат на островот)??
Ова година повторно ги има понудите, но би било добро ако некој има лично искуство да изнесе ?
Инаку првата понуда за Амолиани се појави мислам уште пред 20-на години и тоа нааем на приколки во кампот Аликес, но од тогаш до 2016 не сум сретнал...