Serie A 2017/2018

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
ama kako vaka remi so vijola pa neli inter go tepavne zs remi brt???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Џонтра Деко, еве уште неможам да се соземам од смеење
Да си ебеш векот хумористичен ни заеден

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Za glup covek e kontradiktorno, sto ne sfaka prosto prosireni recenici, za prosecno inteligenten ne e, moeto mislenje za toj natprevar si go citiral i uste stojam na istoto, ja odam spored tvojot muabet, koga nekoj tim ke pobedi posle 2 suta u cel natprevar, igra mrtvo za oko i se brani vo pogolemiot del od natrepvarot, imase takvi i na temava sto toa go forsiraa, deka napoli dominirale a juve izigrale pickarski.
Istoto sto ti go vikas za odredeni pobedi na inter, moze da se kaze i za taa na juve, AKO ODIME PO TVOETO razmisluvanje, ne moeto, ja nikade ne rekov deka nekoj klub nezasluzeno osvojuval bodovi ili e tamu kade sto e na tabelata nezasluzeno.
Tuka nikade nema kontradiktornost od moja strana, ja ne tvrdam deka taa pobeda na juve e nezasluzena, ili deka igrale loso, t.e. igrale, za oko bea losi ama mene takov fudbal ne mi smeta za sto govori i mojot stav po toj natprevar.
Vidi kakvi bea reakciite po toj mec, gadna igra za oko na juve, napoli dominiraa, kur se trese u ladna voda, bas nekoj ko tebe sto razmisluva slicno takvi raboti treskal, a realnosta bese deka juve imaa 2 sansi za gol, od 2 suta, napoli niedna.
Taka i ti za inter na tepka treskas, ne zasluzuele odredeni bodovi zasto bile losi i toa pazi, vo odreden del od mecot a pritoa go ignoriras delot od natprevarot kade bile 400 pati bolji od protivnikot, ko so roma ili kaljari, ne igrale dobar fudbal za oko, davale golovi u 87ma i slicno, ova nema apsolutno nikakva logika a ti toa go iznesues tuka kako Fakt.
Ти во прв ред не ме сфаќаш што сакам да кажам. Не станува збор за убав фудбал за око, тоа е апсолутно небитно.

Терај работа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.318
Поени од реакции
46.917
Ти во прв ред не ме сфаќаш што сакам да кажам. Не станува збор за убав фудбал за око, тоа е апсолутно небитно.

Терај работа.
te sfakam mnogu dobro sto sakas da kazes, ti ne sfakas deka logikata tvoja u nikoj slucaj ne e fakt, tuku klasicna glupost sto e jedini fakt ustvari u muabetot. teraj i ti

Член од
23 август 2010
Мислења
39.932
Поени од реакции
116.388
Бреј Интер у бонус е у второ.
Не у второ, цела утакмица е во бонус. Криминално издание во утакмица која мораше да се добие. Крајно сум разочаран од Спалети и од играта на Интер, не очекував ваков огромен пад после одличниот старт.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
1 гол у последни 6 а? :cautious:
Што се дешава бе?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дали може да се извади статистика колку утакмици Интер ги добил сезонава а Икарди да нема дадено гол на истите?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Дали може да се извади статистика колку утакмици Интер ги добил сезонава а Икарди да нема дадено гол на истите?
Четири.

Кротоне, Џенова, Беневенто и Верона.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Четири.

Кротоне, Џенова, Беневенто и Верона.
Од последни 5 екипи, ова се четири ако го тргнеме СПАЛ на страна. Дефинитивно се презависни од него и ако него не му е ден или не му наместат, тешко до бодови. За мене Икарди е ѕвер ама не може секогаш да се чека на него, мора и другите да превземат одговорност.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Inter amala ili kako i da vikaat.

Smeski od tim.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Аууу на Кандрева ова не му требаше..
Иначе после се Јувентус и Наполи си останаа во трка за титула.. Интер, Рома и Лацио ќе се борат за 3то и 4то место...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ама Јуве се ослабени ,не знаат кај тераат во дефанзива без Бонучи и Дани Алвес плус играат многу лошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom