Za glup covek e kontradiktorno, sto ne sfaka prosto prosireni recenici, za prosecno inteligenten ne e, moeto mislenje za toj natprevar si go citiral i uste stojam na istoto, ja odam spored tvojot muabet, koga nekoj tim ke pobedi posle 2 suta u cel natprevar, igra mrtvo za oko i se brani vo pogolemiot del od natrepvarot, imase takvi i na temava sto toa go forsiraa, deka napoli dominirale a juve izigrale pickarski.
Istoto sto ti go vikas za odredeni pobedi na inter, moze da se kaze i za taa na juve, AKO ODIME PO TVOETO razmisluvanje, ne moeto, ja nikade ne rekov deka nekoj klub nezasluzeno osvojuval bodovi ili e tamu kade sto e na tabelata nezasluzeno.
Tuka nikade nema kontradiktornost od moja strana, ja ne tvrdam deka taa pobeda na juve e nezasluzena, ili deka igrale loso, t.e. igrale, za oko bea losi ama mene takov fudbal ne mi smeta za sto govori i mojot stav po toj natprevar.
Vidi kakvi bea reakciite po toj mec, gadna igra za oko na juve, napoli dominiraa, kur se trese u ladna voda, bas nekoj ko tebe sto razmisluva slicno takvi raboti treskal, a realnosta bese deka juve imaa 2 sansi za gol, od 2 suta, napoli niedna.
Taka i ti za inter na tepka treskas, ne zasluzuele odredeni bodovi zasto bile losi i toa pazi, vo odreden del od mecot a pritoa go ignoriras delot od natprevarot kade bile 400 pati bolji od protivnikot, ko so roma ili kaljari, ne igrale dobar fudbal za oko, davale golovi u 87ma i slicno, ova nema apsolutno nikakva logika a ti toa go iznesues tuka kako Fakt.