Други уште поголеми будали пак му дават на еквивалент на Бентеке, 250.000Некои будали му даваат 120.000 на Бентеке
Кога ќе се сетам на дискусијата пред две-три години кога стручњакот @Peja989 како ми се расправаше за Бентеке дека бил добар и солиден играч за Ливерпул морници ме лазат..кило глупости....и фановите на Јунајтед во летото не беа поарни кога му пишевме дека купија обичен коњ и ги ограбија Евертон...ама ајде оди објасниму.Други уште поголеми будали пак му дават на еквивалент на Бентеке, 250.000@Џони Вајсмилер
Заслужи да те пингам за секоја глупост што ја имаш кажано,кога можиш ти да ми ги памтиш погрешните проценки за Кутињо и некоја екипа дали ќе даела 200 милиони има да те пингам за секоја глупост што ја имаш треснато и за секое предвидување што го имам направено и испадна баш така(ама логично тие не ги памтиш)...Бентеке јакиот играч што дал гол со ножишкиАло бламатор, не ме пингај за вакви глупости, кажи ми како се покажа Кутињо у Барса?
Многу смешноБламатор, не ти ги памтам сите, неам толку развиена меморија и искрено, не верувам дека постои толку совршено човечко суштество што може да ги запамти сите твои бламажи.
Но и вистинито.Многу смешно
Добро знам дека ми сте напнати овие два дена заради различните фудбалски мислења и ставови но немора дотолку лично да си ги сфаќате работите,олабајте се малце ова е форум..сепак само сакав да го потсетам стручњакот какви глупости има тресено за Бентеке ...бидејќи кога некој ќе згреши прв е да прикажва што и како,ама него не смее ништо да му се кажи за неговите бламој.Но и вистинито.
Џони лабави бе чоек, лабавење е форумов, се заебаваме коа си контраме вака и коа се пецкаме, секако дека си во право ако ПеА се бламирал за коњот Бентеке ко и он шо е у право коа ти се бламираше за Кутињо.Добро знам дека ми сте напнати овие два дена заради различните фудбалски мислења и ставови но немора дотолку лично да си ги сфаќате работите,олабајте се малце ова е форум..сепак само сакав да го потсетам стручњакот какви глупости има тресено за Бентеке ...бидејќи кога некој ќе згреши прв е да прикажва што и како,ама него не смее ништо да му се кажи за неговите бламој.
Добро ама многу ми се напнуваш некако во репликите како да не смеам да пишам мое мислење.....нормално е да комуницираме,да дискутираме,да имаме различни ставови..како иначе ќе опстојува форумот?..сите да бидиме во грујо-мод и да си прајме муабет за пеперутки можеби така најубо би било.Еј глупости, мислам дека поимна времето на „модератор е, никој ништо не смее да му каже“. Секој може да ги вади моите бламови, секој може да се заебава со мене зошто никогаш не сум искористил моќ ако некој ме отера у пичку матер или ако некој ми докаже дека грешам а не ни гледам дека па и некој ми преќутува. Па пред месец дена Марли три пати ме отера у курац за Кутињо-Сусо бламажата негова што го заебавав и никому ништо.
Кимо, сензационално глуп член примен со врски у администрација. Сиена е лапсуз, не е блам. Блам е тоа твоето што убедуваше дека вашите кинези биле богибатина а овие на Интер тонеле и немале да постојат.[DOUBLEPOST=1514512971][/DOUBLEPOST]ама како ама зоштоЏони лабави бе чоек, лабавење е форумов, се заебаваме коа си контраме вака и коа се пецкаме, секако дека си во право ако ПеА се бламирал за коњот Бентеке ко и он шо е у право коа ти се бламираше за Кутињо.
Иначе и Пеа има еден терабајт бламови, од Сиена па до еве наброј ти друго![]()
ПеА, очајно исфорсиран супер-модератор и вработен у некојаСи очајна фирма со надеж дека ќе добие американско државјанство после 5 години стаж, ти би бил у право дека е лапсуз да си знаел шо збориш ама пошо не знаеш тогаш е апсолутен блам.Кимо, сензационално глуп член примен со врски у администрација. Сиена е лапсуз, не е блам. Блам е тоа твоето што убедуваше дека вашите кинези биле богибатина а овие на Интер тонеле и немале да постојат.