Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Други уште поголеми будали пак му дават на еквивалент на Бентеке, 250.000 :icon_mrgr: @Џони Вајсмилер
Кога ќе се сетам на дискусијата пред две-три години кога стручњакот @Peja989 како ми се расправаше за Бентеке дека бил добар и солиден играч за Ливерпул морници ме лазат..кило глупости....и фановите на Јунајтед во летото не беа поарни кога му пишевме дека купија обичен коњ и ги ограбија Евертон...ама ајде оди објасниму.

Јас ги разбирам сите фанови донекаде со почетната еуфорија кога нивниот омилен тим ќе дадат солена сума за одреден играч и очекувањата во најмала рака се оптимистички дека новиот играч ќе успее да се вклопи во нивниот тим и ќе биди корисен..и ние Интерашите такви бевме со Кондогбија и Марио за по некое време да ги плукаме до коска и да ги отерваме упичку матер...јбг мора некогаш да бидиш самокритичен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ало бламатор, не ме пингај за вакви глупости, кажи ми како се покажа Кутињо у Барса?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ало бламатор, не ме пингај за вакви глупости, кажи ми како се покажа Кутињо у Барса?
Заслужи да те пингам за секоја глупост што ја имаш кажано,кога можиш ти да ми ги памтиш погрешните проценки за Кутињо и некоја екипа дали ќе даела 200 милиони има да те пингам за секоја глупост што ја имаш треснато и за секое предвидување што го имам направено и испадна баш така(ама логично тие не ги памтиш)...Бентеке јакиот играч што дал гол со ножишки

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бламатор, не ти ги памтам сите, неам толку развиена меморија и искрено, не верувам дека постои толку совршено човечко суштество што може да ги запамти сите твои бламажи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бламатор, не ти ги памтам сите, неам толку развиена меморија и искрено, не верувам дека постои толку совршено човечко суштество што може да ги запамти сите твои бламажи.
Многу смешно

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Но и вистинито.
Добро знам дека ми сте напнати овие два дена заради различните фудбалски мислења и ставови но немора дотолку лично да си ги сфаќате работите,олабајте се малце ова е форум..сепак само сакав да го потсетам стручњакот какви глупости има тресено за Бентеке ...бидејќи кога некој ќе згреши прв е да прикажва што и како,ама него не смее ништо да му се кажи за неговите бламој.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еј глупости, мислам дека поимна времето на „модератор е, никој ништо не смее да му каже“. Секој може да ги вади моите бламови, секој може да се заебава со мене зошто никогаш не сум искористил моќ ако некој ме отера у пичку матер или ако некој ми докаже дека грешам а не ни гледам дека па и некој ми преќутува. Па пред месец дена Марли три пати ме отера у курац за Кутињо-Сусо бламажата негова што го заебавав и никому ништо.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добро знам дека ми сте напнати овие два дена заради различните фудбалски мислења и ставови но немора дотолку лично да си ги сфаќате работите,олабајте се малце ова е форум..сепак само сакав да го потсетам стручњакот какви глупости има тресено за Бентеке ...бидејќи кога некој ќе згреши прв е да прикажва што и како,ама него не смее ништо да му се кажи за неговите бламој.
Џони лабави бе чоек, лабавење е форумов, се заебаваме коа си контраме вака и коа се пецкаме, секако дека си во право ако ПеА се бламирал за коњот Бентеке ко и он шо е у право коа ти се бламираше за Кутињо.

Иначе и Пеа има еден терабајт бламови, од Сиена па до еве наброј ти друго :icon_lol::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еј глупости, мислам дека поимна времето на „модератор е, никој ништо не смее да му каже“. Секој може да ги вади моите бламови, секој може да се заебава со мене зошто никогаш не сум искористил моќ ако некој ме отера у пичку матер или ако некој ми докаже дека грешам а не ни гледам дека па и некој ми преќутува. Па пред месец дена Марли три пати ме отера у курац за Кутињо-Сусо бламажата негова што го заебавав и никому ништо.
Добро ама многу ми се напнуваш некако во репликите како да не смеам да пишам мое мислење.....нормално е да комуницираме,да дискутираме,да имаме различни ставови..како иначе ќе опстојува форумот?..сите да бидиме во грујо-мод и да си прајме муабет за пеперутки можеби така најубо би било.

Ете се погоди дискусијата за Бентеке па се сетив на тебе и те пингав,утре ќе се погоди за Кутињо и ти мене ќе ме пингаш и така...затоа сме тука :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Џони лабави бе чоек, лабавење е форумов, се заебаваме коа си контраме вака и коа се пецкаме, секако дека си во право ако ПеА се бламирал за коњот Бентеке ко и он шо е у право коа ти се бламираше за Кутињо.

Иначе и Пеа има еден терабајт бламови, од Сиена па до еве наброј ти друго :icon_lol::pos:
Кимо, сензационално глуп член примен со врски у администрација. Сиена е лапсуз, не е блам. Блам е тоа твоето што убедуваше дека вашите кинези биле богибатина а овие на Интер тонеле и немале да постојат.[DOUBLEPOST=1514512971][/DOUBLEPOST]ама како ама зошто

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кимо, сензационално глуп член примен со врски у администрација. Сиена е лапсуз, не е блам. Блам е тоа твоето што убедуваше дека вашите кинези биле богибатина а овие на Интер тонеле и немале да постојат.
ПеА, очајно исфорсиран супер-модератор и вработен у некојаСи очајна фирма со надеж дека ќе добие американско државјанство после 5 години стаж, ти би бил у право дека е лапсуз да си знаел шо збориш ама пошо не знаеш тогаш е апсолутен блам.

да те ебат двајцата лопови од дома САМ.

brihihihihihij

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom