а исто така и голот на Лингард вториот, беше после класична Јунајтедова убиствена акција.
таа тактика се вика нафрлај во 16ик и моли се на бога да влезе у гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а исто така и голот на Лингард вториот, беше после класична Јунајтедова убиствена акција.
КласикаОвие Ливерпул се ултра мега гига ретардирана екипа, по 90000 00 00 000000000000 шанси промашуваат во просек, и сеа ќе дојде некоја умреница од Свонси ќе им зачука несакајќи гол и чао, ќе се сликаат.
Брат ама глеј бе што утиња Фирмино, па одма би му ги скршил нозете за она во 46-та минута, исто и на Салах дебилот. Страшна работа мајке ми, и тоа од утакмица во утакмица им се повторува, како не им здосади.Класика
Виде ли колку шанси испопромашија, акции, ги сомлеа у прво полуврме и сеа некој мртов обид од контра, ќе се одбие топката од Клаван некако на шашма и гол.
1-1 кључ

Доста бе, треба бодови на фантази да ми донесе.Салах хеттрик мават
Сеа барем знаеш дека нема да ти донесеДоста бе, треба бодови на фантази да ми донесе.

Секако дека се обезбедени Јунајтед со 90 милионскиот боготац на фудбалска игра и реликвијата со најлош ПР у свет.
A so ti zgresi tolku Lukaku so go hejtas i pravis zaebancii?![]()
Чекич Захариевски, Чекич Џиџи Илиевски, Чекич Цапар Канатларовски, Чекич МрмеЧекич Трапатони, Чекич Хјуз, Чекич Пјулис, Чекич Хоџсон hhhhhhhhh
Ок е Колина намали со ентузијазмот.Чекич Захариевски, Чекич Џиџи Илиевски, Чекич Цапар Канатларовски, Чекич Мрме