Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ливерпул(не му треба) и Арсенал неможат...Сити,Јунајтед,Челзи(неможат) се обезбедени на таа позиција..значи од Премиер лигата нема екипи што можат да платат.

Баерн неможи,ПСЖ можи ама имаат напаѓачи доволно,Барселона неможи а и не се сопваѓа во нивниот систем....врти сучи само Реал остана екипа што можи да го плати и му е неопходен
Секако дека се обезбедни Јунајтед со 90 милионскиот боготац на фудбалска игра и реликвијата со најлош ПР у свет.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Го боли курот Леви кај ќе иде Кејн, кој ќе даде најмногу таму ќе иде. А ако Нејмар вреди 300 а Мбапе 180, тогаш Кејн вреди барем 200 милиона евра и Леви нема ниту една причина да го пушти ни за цент помалку. Само 4 клуба има моментално што може да платат таква цена.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони, муабетов ти е ист како тој дека теоретски не било возможно еден клуб да потроши 200 милиони за цел летен трансфер период. Со кој се избламира како и секогаш. Така да би ти препорачал да си прифатиш одма дека пак бладаш.

За Лемар, детиште недокажано, колку нудеа летово Ливерпул и Арсенал потсети не. Ако имаат потреба и имаат шанса да го земат, сите би преплатиле.
Јас се избламирав со муабетот за 200 милиони..ама дека Ливерпул,Арсенал или Челзи можат да го купат Кејн тоа е научна фантастика..самата политика на клубовите неможи да си дозволи да потрошат 100 и кусуро милиони за еден играч,Арсенал и Ливерпул па нема никаква шанса..тие за Кеита и Лемар се тегнеа и не сакаа да платат не пак за суперзвезда како што е Кејн..не прај мајтап

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Понудата на Арсенал од 100м за Лемар беше поради потенцијална продажба на Санчез во Сити за 60м
Монако сеа дали и 50че ќе извадат од Арсенал :icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.756
Сакав да пишам, ако Лемар вреди 90-100 милиони, Кејн е пута два, што автоматски ги вади од игра Челси и Арсенал. У ливерпул нема теорија да отиде.

Ако сака да го турне рекордот на Ширер, ке оди во Сити или Јунајтед.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па не сме ние Ливерпул па да го имаме најкомплетниот ростер, ever. Така @the_kop
Извини вака или си глуп или се прајш дека си глуп, трето нема. Не сум со план на секој поединечно да му пишувам. Јас зборував дека Ливерпул го има НАЈКОМПЛЕТНИОТ РОСТЕР, од како јас го пратам Ливерпул. Е сега, самотото тоа кажува колку Ливерпул низ годиниве имал просеци во тимот.

Ако си патиш од комплекси оди лечи си ги на друго место, не со мене.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Извини вака или си глуп или се прајш дека си глуп, трето нема. Не сум со план на секој поединечно да му пишувам. Јас зборував дека Ливерпул го има НАЈКОМПЛЕТНИОТ РОСТЕР, од како јас го пратам Ливерпул. Е сега, самотото тоа кажува колку Ливерпул низ годиниве имал просеци во тимот.

Ако си патиш од комплекси оди лечи си ги на друго место, не со мене.
Тоа кажува нешто друго за Ливерпул, ама ти како генијално дете, сепак си го утнал. Али ќе ти текни, со закаснување нормално.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.774
Џони, муабетов ти е ист како тој дека теоретски не било возможно еден клуб да потроши 200 милиони за цел летен трансфер период. Со кој се избламира како и секогаш. Така да би ти препорачал да си прифатиш одма дека пак бладаш.

За Лемар, детиште недокажано, колку нудеа летово Ливерпул и Арсенал потсети не. Ако имаат потреба и имаат шанса да го земат, сите би преплатиле.
а да те потсетам шо збореше за Челзи?
као им е битен секој милион
биле самостојни нез финансии од Абрамович, као стадион ке граделе и сеа викаш 100 и јаче милиони имаат да искешираат за еден играч?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
а да те потсетам шо збореше за Челзи?
као им е битен секој милион
биле самостојни нез финансии од Абрамович, као стадион ке граделе и сеа викаш 100 и јаче милиони имаат да искешираат за еден играч?

Sent from my iPhone using Tapatalk
За Кејн? Да.[DOUBLEPOST=1514206416][/DOUBLEPOST]
Јас се избламирав со муабетот за 200 милиони..ама дека Ливерпул,Арсенал или Челзи можат да го купат Кејн тоа е научна фантастика..самата политика на клубовите неможи да си дозволи да потрошат 100 и кусуро милиони за еден играч,Арсенал и Ливерпул па нема никаква шанса..тие за Кеита и Лемар се тегнеа и не сакаа да платат не пак за суперзвезда како што е Кејн..не прај мајтап
Колкави рече дека им беа понудите за Лемар?

Последно уредено:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колкави рече дека им беа понудите за Лемар?
Шо сакаш со ова да ми кажиш?..го купија Лемар?..кој понуди?...колку што гледам Лемар уште игра во Монако а тоа дека понудија 100 и кусуро милиони за него ми е релевантно колку и дека ПСЖ понуди 170 милиони за Милинкович....Челзи никогаш и никаде неможи да дај 100 и кусуро милиони за еден играч..тие можеби ќе потрошат толку пари ама наизменично, а не за една супер звезда..срамота е нивни фан да си и не си ја знајш политиката на клубот

Само Сити,Јунајтед,ПСЖ и Реал(воедно најбогатите клубови) можат да си го дозволат Кејн...Челзи неможи да се надава финансиски со овие екипи..Арсенал и Ливерпул пак научна фантастика..никогаш нема да понудат 120,130 милиони за Кејн

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Шо сакаш со ова да ми кажиш?..го купија Лемар?..кој понуди?...колку што гледам Лемар уште игра во Монако а тоа дека понудија 100 и кусуро милиони за него ми е релевантно колку и дека ПСЖ понуди 170 милиони за Милинкович....Челзи никогаш и никаде неможи да дај 100 и кусуро милиони за еден играч..тие можеби ќе потрошат толку пари ама наизменично, а не за една супер звезда..срамота е нивни фан да си и не си ја знајш политиката на клубот

Само Сити,Јунајтед,ПСЖ и Реал(воедно најбогатите клубови) можат да си го дозволат Кејн...Челзи неможи да се надава финансиски со овие екипи..Арсенал и Ливерпул пак научна фантастика..никогаш нема да понудат 120,130 милиони за Кејн
Нека ти е тебе колку сакаш релевантно, тоа не мења дека за Кејн одма сите би скокнале и би понудиле се што имаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom