Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.204
Поени од реакции
8.297
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Каков очај е The Snowman, полоша игра со камера и режија не сум гледал одамна. Во првата сцена во куќата мислев дека фалат кадри во сцените поради HC снимката.

Не ни очекував дека така сложена приказна може да се прикаже квалитетно во филм од 2 часа, многу посоодветно ќе беше да се екранизира преку серија. 1/10

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И што сакаше да каже гркот со The Killing of a sacred deer? Ај нека дојде на тапет у другата тема, баш ме интересира.
Добар почеток имаше и све тоа, добар настап на Колин Фарел и некако ми умре на средина за до крај скроз да ме збуни. Како да не ги имаше разработено ликовите до крај, што претставуваше Мартин и како делуваше? Ај да не навлагам у спојлери, ќе се видиме у другата тема. :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
И што сакаше да каже гркот со The Killing of a sacred deer? Ај нека дојде на тапет у другата тема, баш ме интересира.
Добар почеток имаше и све тоа, добар настап на Колин Фарел и некако ми умре на средина за до крај скроз да ме збуни. Како да не ги имаше разработено ликовите до крај, што претставуваше Мартин и како делуваше? Ај да не навлагам у спојлери, ќе се видиме у другата тема. :D
I jas sum za diskusija... imam nekolku teorii sega i po vtor pat koga go gledav filmot :)

P.S mu ja kaciv ocenkata od 8 na 9, ushte podobar.
sega mi e ramo do ramo so Lobster, odlichen e Jorgos.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
I jas sum za diskusija... imam nekolku teorii sega i po vtor pat koga go gledav filmot :)

P.S mu ja kaciv ocenkata od 8 na 9, ushte podobar.
sega mi e ramo do ramo so Lobster, odlichen e Jorgos.
jas premnogu bukvalno go sfativ filmot... aj ke ostaam uste nekoj den ako saka nekoj da se prikluci za mother, pa sleden ke bide
mother bese bolje :p

isto interesen za diskusija od vakov tip (dobro, ne tolku) thelma

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Надежт
You're different these days. What's going on with YOU?

We need you over here kid i need you(imagine this sentence in noir style some bad ass Bogart line )
Се мислев меѓу две песни едната е The Only Moment We Were Alone другата е It's Natural to Be Afraid се одлучив за The Only Moment We Were Alone имаш еден момент од 7-14 кај што запира се и повторно одново се се раѓа 1 минута и 6 секунди подоцна ти се отварат чакрите загарантирано песните на експлозија во небото дават загарантирана Надежт еј и престани да се гојиш со лоши американски хорори и врати се 70-80 години назад каде што знаеш дека разиграноста,нетрпеливоста,енергичноста и шармот на црно белото не престануваат каде знаеш дека нема да те остават разочарана....Се надевам ќе се вратиш у стара формација.

Патем ако некој на форумов има нешо планирано у спат као самоубиство и такви ствари нека ми пише како овој бенд му го спасил животот.Тексашите се луди.
И секој коментар на нивно видео заслужува респект до јајца.

-Лека ноќ ваш whatto

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Надежт
You're different these days. What's going on with YOU?

We need you over here kid i need you(imagine this sentence in noir style some bad ass Bogart line )
Се мислев меѓу две песни едната е The Only Moment We Were Alone другата е It's Natural to Be Afraid се одлучив за The Only Moment We Were Alone имаш еден момент од 7-14 кај што запира се и повторно одново се се раѓа 1 минута и 6 секунди подоцна ти се отварат чакрите загарантирано песните на експлозија во небото дават загарантирана Надежт еј и престани да се гојиш со лоши американски хорори и врати се 70-80 години назад каде што знаеш дека разиграноста,нетрпеливоста,енергичноста и шармот на црно белото не престануваат каде знаеш дека нема да те остават разочарана....Се надевам ќе се вратиш у стара формација.

Патем ако некој на форумов има нешо планирано у спат као самоубиство и такви ствари нека ми пише како овој бенд му го спасил животот.Тексашите се луди.
И секој коментар на нивно видео заслужува респект до јајца.

-Лека ноќ ваш whatto
:backa:

Kajgana Shop

На врв Bottom