За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.
D

Delux

Гостин
За pearl имав создадено своја имагинација,имено мислев дека е девојка со плава коса,некаде околу 20-22год,и дека носи секси очила.
Ама не ме разочара со нејзината појава,иако мислев дека ќе биде облечена во црвени патолони и со потис на Жан Пол Готје:)

Здраво,јас сум делукс!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
НЕ бе зашо :pos: :pos:

незнам али ми делуваш ептен ко шмизла и многу дигната (во однесување)
а за физички изглед ми исгледаш ко мирно учениче (дури ни за PSY стил дека имаш) освен пирсот на устата шо ти квари се :)
Боже Господе, не греши душа, стварно ќе помислат луѓево. :pos:
Мирно учениче со пирс што квари впечаток, а всушност дигната шмизла... Ја сум синдикат бе ало :pos:

Acid напиша:
Јас мислев дека ViRuS е манијак. И стварно испадна така. :)
Конкретни примери не сакам да давам. Сите што го запознале ќе се согласат со мене :pos:
Пазете да не си ве избаци изненадно на врата... :pos:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
НЕ бе зашо :pos: :pos:

незнам али ми делуваш ептен ко шмизла и многу дигната (во однесување)
а за физички изглед ми исгледаш ко мирно учениче (дури ни за PSY стил дека имаш) освен пирсот на устата шо ти квари се :)
Не си ја запознал како што треба затоа ти делува како шмизла и дигната.
Може зошто има „што ме боли к.. овај п.. за некои работи“ - став ти дала таков лош впечаток.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
за АДА пак е сосема чудна приказна! очекував Слаба стегната пичица висока со бујна црвена коса со големи гради и да се понаша ко шмизла, али реалност (ах таа сурава реалност) кога ја запознав АДА мислев дека некое детенце се зеза со мене и ми вика дека е АДА (за малку ќе и се изгазев од смеа во фаца:kesa: )
Јбг, реалноста е стварно сурова. Иначе, јес да не се сеќавам дека сум се упознала со тебе:nesum:, али затоа на следната собиранка особено ќе се потрудам да се запознаеме. И за разлика од тебе, "дебелото" детенце од 21 година, а.к.а Ада, нема да се устручава да се изгази од смеење у фаца.
I'm looking so fuckin' forward to it, sunshine!:vozbud::pipi:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Искрено речено за Вампирката очекував девојче слабо високо али по помали цицки а не со толкави како нејзините (Леле испаѓам манијак :star:)

!
што им фали на моите цицки бе :nesvest:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
јас не си го полнам егото воопшто али нема тој што да збори за моите цицки...какви ми се такви нема тој што да коментира

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
годес оф хаос ја замислував дека е девојка со црна коса и дека е повисока и слаба и дека е во стил на гижо али тотална утка сум направил освен шо е навистина слаба како шо ја замислував

А тоа шо си направил тотална утка е лошо или добро? :wink:

Ја те очекував како некој исфрустриран приглуп намќор, али арен испадна.
:)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
добро како можите да си до полните егото со тоа што имате големи цицки...да,не те познавам,не те ни имам видено,ама по плека со егизмот и суетата:salut:
Само праша што им фали на нејзините цицки, на кои патем не им фали ништо. Кај тука имаше егоизам и суета не ми е јасно...:toe: И тебе да ти речат незнам, имаш лоша коса, нормално ќе е да прашаш што ти фали на косата:wink:
Енивеј, кога сум веќе кај вампирката, очекував да биде повампиреста, премногу е хмм мила, да речам, за вампирка:kesa:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Енивеј, кога сум веќе кај вампирката, очекував да биде повампиреста, премногу е хмм мила, да речам, за вампирка:kesa:
Не биди толку сигурна:) Некои знаат дека е вампирка:):smir:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па ја ова зборам од мои искуства, сеа некои други ако јадела не се мешам таму:kesa:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Море вампирката добро ја пречекав, баш ко шо мислев. :) Се то со аватарот шо си гоп имаше еден :D

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Леле Вирус, лечење комлекси на форумџии што не те примаат кога ќе им се избациш пред врата. :pos:

Него... Гаго го замислував како постар и далеку поозбилен досаден дистанциран тип. :) Во живо си многу некако... потопол, отколку на форум. :)
Ада испадна идентична ко што ја замислував.
Вирус го замислував за понормален. biteme:
Водка го мислев за некој нафуран тип со кој ќе немам ни два збора муабет да сврзам. :pos: А врска нема, баш добри другарчиња испаднавме. :)
Годес не ја замислував толку срамежливка, очекував да биде позборлеста. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Јас мислев дека ViRuS е манијак. И стварно испадна така. :)
Конкретни примери не сакам да давам. Сите што го запознале ќе се согласат со мене :pos:
very true...вирус е манијак,а јас го имам ко френд на hi5...ми се плаче!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom