Јас со Кјуб стигнав во ранк 2 и 2-3 пати играв за ранк 1 ама неуспешно. Ќе мора да сменам стратегија затоа што сите таму сега играат Прист, единствената класа против која ептен тешко се победува
Во ранк 1 имаше буквално само раза прист и агро паладин/хантер/мејџ декови што се коунтераат меѓусебно затоа и мислам дека успеа деков, има доволно римувл карти за агро но и карти за да го изненадиш контрол декот. На асмодаи е листата, го следам деновиве пробува ранк 1 легенд да фати со деков.Јас со Кјуб стигнав во ранк 2 и 2-3 пати играв за ранк 1 ама неуспешно. Ќе мора да сменам стратегија затоа што сите таму сега играат Прист, единствената класа против која ептен тешко се победува
Ама ептен беше потребен ваков дек, кој буквално им се смее во фаца на сите агро декови.
И ``оргиналниот `` Амаз си има нубски потези. Погледни едно ВТФ видео го има барем еднаш.[DOUBLEPOST=1513642296][/DOUBLEPOST]
Со ворлок, друид и шаман изгубив од последниот (најтешкиот) бос. А со прист на предпоследниот тоа собата со сикрети. ОД предходните порази у последната партија се напнав и со другиве класи немам пробано.[DOUBLEPOST=1513642343][/DOUBLEPOST]Кој сака да му го продадам акаунтов за 1000 денари ?igra nekoj dungeons? mene mi se epten teski ama se zainaetiv
Јас али не сум бил тој не играм constructed месецов, фатив легенд и оставив, не ми е интересно :/koj bese styx od tuka, rank 5?
te gleam kaj toast momentalno.
Dungeons se trial and error, koa ke gi naucis bossovite polesno stanue.Блазесиви какви кинези сте
Јас до сега максимум ранк 12 и 8 победи во арена.
Лич Кинг со уште 4 класи го немам победено , а ова кобалдиве со друид,ворлок и прист изгубив кај последните босови и се откажав.
Па највише забава имам изгледа во колекционирањето на карти хахахахахха (најозбилно).Dungeons se trial and error, koa ke gi naucis bossovite polesno stanue.
Inace i ja sum noob ko tebe.
Rank sum stignal 6ti, 7mi max... a arena redovno me saltaat, i tamu 6 pobedi max.
Ima dosta moznosti igrava i najdobro e da si najdes zabava kaj imas najvise...
Ja poso igrava mi e za relax, a i opsto ne sum kompetitiven, rank nikad nema da gonam mislam.
Momentalno igram Big Spell Mage so Jaina, Alana aka Kalisi, Medivh i site golemi spells i se vrtkam okolu rank 10 laganko