Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Само Јунајтед и Барса. Тие сте.Има фан клуб за кој го немаш пишано истиот пост од погоре....
Само Јунајтед и Барса. Тие сте.Има фан клуб за кој го немаш пишано истиот пост од погоре....
Верувам дека и доста фанови на други клубови го делат мислењето...Интересна коинциденција....![]()
Nosish avatar od Johan Krojf, inache bi ti kazhal nesho...Пред Меси беше Роналдињо, пред Роналдињо Ривалдо, пред Ривалдо Роналдо, пред Роналдо Ромарио, Марадона, Кројф, Кубала...Барса од основањето на клубот до денес секогаш имало причина да се гледа, клуб со историја, педигре, политичка позадина, симбол на нација, гигант. Вие сте голем клуб, не го негирам тоа - ама уште не сте на тоа ниво. Абрамович од сите газди со играчка фудбалски клуб ми се чини најспремен со стратегија, успеси и знаење, така да има надеж.
Фала ти ЏониЈувентус-Тотенхем-1
Тотенхем тој период има пеколен распоред во Премиер лигата..не се лоша екипа и баш ми се најомилена меѓу сите останати во ЛШ ама во овој двомеч под овие околности има буквално 0 шанси според мене за да оди понатаму...најмногу поради Јувентус што се сериозна екипа во ваквите натпреварувања и баш ваквите екипи како Тотенхем најмногу му одговараат на Јувентус..локуми се за нив екипите што играат офанзивен фудбал без одреден концепт..Ериксен,Али и Сон нема да се видат на дуелот.Продолжете да го потценувате Тотенхем
Пред пар години Милан осети на свој грб. Годинава исто и Реал и Дортмунд осетија. Валда наредно е Јуве.
Порто има 0 никакви шанси за понатаму..ќе бидат така јако размонтирани на Енфилд што ќе му биди срам да се појават на аеродромот назад..80 гола има да му стегнат Мане,Фирмињо,Кутињо и Салах..овие Порто како што се офназивна екипа и како што имаа мизерна и спора одбрана нема шо да бараат против Ливерпул..локум ќе биди ова за Скаузерите.Порто-Ливерпул очекувам да биде огин од двомеч со оглед на тоа дека и двете екипи имаат отров од напад а не толку добра одбрана. Би требало да има доста голови во двата меча, и двете екипи негуваат отворен фудбал а како што реков дефанзивно не се најсјајни.
Ни еба мамата сегаТотенхем тој период има пеколен распоред во Премиер лигата..не се лоша екипа и баш ми се најомилена меѓу сите останати во ЛШ ама во овој двомеч под овие околности има буквално 0 шанси според мене за да оди понатаму...најмногу поради Јувентус што се сериозна екипа во ваквите натпреварувања и баш ваквите екипи како Тотенхем најмногу му одговараат на Јувентус..локуми се за нив екипите што играат офанзивен фудбал без одреден концепт..Ериксен,Али и Сон нема да се видат на дуелот.
Треба некое чудо да се случи Тотенхем да оди понатаму како на пример да постигнат еврогол,Дибала/Игуаин/Пјанич/Квардадо и пола тим на Јувентус да е повреден или да го избркаат Алегри дотогаш...во овие услови под овие околности немаат никакви шанси..уште одсега си го пикирав за чист 1 во Торино и се надевам дека кладилниците малце ќе го преценат Тотенхем и ќе дадат барем 1.70 коефициенти за победа на Јувентус[DOUBLEPOST=1513033255][/DOUBLEPOST]
Порто има 0 никакви шанси за понатаму..ќе бидат така јако размонтирани на Енфилд што ќе му биди срам да се појават на аеродромот назад..80 гола има да му стегнат Мане,Фирмињо,Кутињо и Салах..овие Порто како што се офназивна екипа и како што имаа мизерна и спора одбрана нема шо да бараат против Ливерпул..локум ќе биди ова за Скаузерите.
Ливерпул 1 во 1 и 4+ си ја планирам живи здрави дотогаш..ќе ги убијат буквално..најсигурен е Ливерпул од сите..Порто нема никакви шанси..таму треба 0% да си стои и да се зголемат коефициентите само во случај доколку му се случи некоја повреда на Кутињо,Мане или СалахВиди го Џони во декември си планира тикети и коефициенти за во март![]()
![]()