Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Аматерско прашање, се знае дека парите одма ќе ги дуплира на Вукомб 2+.Уште да кажеше со парите што планира да направи...
Аматерско прашање, се знае дека парите одма ќе ги дуплира на Вукомб 2+.Уште да кажеше со парите што планира да направи...
Кимо Реџо, Кимо Аднан, Кимо Мејди, Кимо Менсур, Кимо Тризнак, Кимо Севдаиљ.Аматерско прашање, се знае дека парите одма ќе ги дуплира на Вукомб 2+.
Севиља ќе биде разнесена брату мој.Не знам од кај тоа дека ПСЖ има слаба одбрана. Од кај овие фантазии.
Види го Стеков пресигурен у Манчестер, 0 шанси имале Севиља. Ќе се чудиш коа ќе дојдат на Олд Трафорд со предност од 1-0. Ти ебам све експертско.
унсСевиља ќе биде разнесена брату мој.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Њоњ јакиот тим Севиља, никаква шанса немаат со Мурџо во двомеч. Не замарај у живот би се кладел дека ќе пројде Јунајтед.Не знам од кај тоа дека ПСЖ има слаба одбрана. Од кај овие фантазии.
Види го Стеков пресигурен у Манчестер, 0 шанси имале Севиља. Ќе се чудиш коа ќе дојдат на Олд Трафорд со предност од 1-0. Ти ебам све експертско.
Јакиот тренер.Њоњ јакиот тим Севиља, никаква шанса немаат со Мурџо во двомеч. Не замарај у живот би се кладел дека ќе пројде Јунајтед.
Види, знам дека кладбите те тераат на млеко, крави, стада, ливади, поила, ама може и во нешто друго ако сакаш. HhhhhhhhhhhhЈакиот тренер.
Боље у Милка клади се роки мој, поише вредност има од животот твој. хухухухухуху
Може у куроффффффффффффффффффффффффффффффВиди, знам дека кладбите те тераат на млеко, крави, стада, ливади, поила, ама може и во нешто друго ако сакаш. Hhhhhhhhhhhh