Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Извади ми еден пост некој да го има ова кажано и дома бришам профил од форумов. :)
И немора да е фан на Јунајтед дури.
Се заебавам малце и онака, претерав со описот на Лукаку, но тука се смеевте како Мората бил дрво а Лукаку богот на напаѓачите и како он ќе растурал, и после првите 2-3 кола кај што Јунајтед се потурија од давање голови , ставот на многу овдека, не само фанови на Јунајтед бешe : "Ви реков дека ќе распали белгиската машина, браво за Мурињо одличен избор, ги решета сите мрежи" за потоа да следи пауза од 5-6 натпревари без даден гол што нели секако за напаѓач од 75 милиони (валута) е секако многу :)

Многу сериозно ги сфаќате заебанциите за вашиот тим, а на почеток на сезона улави ги правевте сите што викаа дека Јунајтед немаат игра за титула , а и за способностите на Лукаку ( не дека е просечен, таман си е, ама не да го фурате како и секој играч што потпишува за Јунајтед)

Што беше ситуацијата со Редмонд? Се скараа ли ?

Се заебавам малце и онака, претерав со описот на Лукаку, но тука се смеевте како Мората бил дрво а Лукаку богот на напаѓачите и како он ќе растурал, и после првите 2-3 кола кај што Јунајтед се потурија од давање голови , ставот на многу овдека, не само фанови на Јунајтед бешe : "Ви реков дека ќе распали белгиската машина, браво за Мурињо одличен избор, ги решета сите мрежи" за потоа да следи пауза од 5-6 натпревари без даден гол што нели секако за напаѓач од 75 милиони (валута) е секако многу :)

Многу сериозно ги сфаќате заебанциите за вашиот тим, а на почеток на сезона улави ги правевте сите што викаа дека Јунајтед немаат игра за титула , а и за способностите на Лукаку ( не дека е просечен, таман си е, ама не да го фурате како и секој играч што потпишува за Јунајтед)
Ништо страшно не е пауза од 5-6 меча реално. Нема шпиц на кој му се нема случено. :) Ме мрзи да навлегувам подлабоко, ама уште кога го земавме кажав дека има некои недостатоци, меѓу кои е и тоа дека знае така да се изгуби на месец дена. И лани и полани кога даваше над 20 години му се дешаваше тоа на 2-3 пати во сезоната. :)

Како тоа најдобар напаѓач У свет значи дека е најдобар напаѓач кој некогаш заиграл во ПЛ? Прашање за тебе и сите што ти фрлиле лајкче на постов. :D

За тоа твоето, јас лично, се согласувам. :kuracc::kuracc:

Како тоа најдобар напаѓач У свет значи дека е најдобар напаѓач кој некогаш заиграл во ПЛ? Прашање за тебе и сите што ти фрлиле лајкче на постов. :D

За тоа твоето, јас лично, се согласувам. :kuracc::kuracc:
Срамен обид да се извадиш.

На 3 утакмици му се постигнати. :D
Затоа статистиката е најнереалното нешто со кое можеш да споредиш двајца играчи, само тука ликови како Донев и нему сличните си ја сфаќаат сериозно како да е евангелие од св.Јован.

Менталитет е .... нешто што го имаше Јунајтед со Ферги на клупа и битанги што плукаа бели дробови на утакмица а не преценети дабери и кловнови, и нешто што Ливерпул никогаш го немал huehueheuheueheuhehehhehehehehe. Ги скоцка Пеп, се му ебам по список.

А да ме извиниш, ама тогаш головите на Јунајтед во 91+ беа таканаречено „Ферги тајм“, односно судиите не му свират дур не дадат гол. :D

Но сега тоа било чист победнички менталитет...

Штом ги тепаат ваквите утакмици, нема шо повеќе да се каже освен дека заслужено ќе си ја освојат титулата, со едвај 5-6 кикса до крај.

А да ме извиниш, ама тогаш головите на Јунајтед во 91+ беа таканаречено „Ферги тајм“, односно судиите не му свират дур не дадат гол. :D

Но сега тоа било чист победнички менталитет...

Штом ги тепаат ваквите утакмици, нема шо повеќе да се каже освен дека заслужено ќе си ја освојат титулата, со едвај 5-6 кикса до крај.
Да не зборам дека врскаа немаа тие 5 минути продолжение, ама ај, во Англија секако минимум даваат 3, а кога некој фаворит има лош резултат на домашен терен добива некоја минутка гратис обавезно. :D

Meне само ме нервира лицемерието на најголем дел од темава, што моментално сите се здружени против нас, демек не ребрат.. (а овој Јунајтед е убедиливо најдобар во пост Ферги ерата) И кога Сити ќе се извади или ќе добие пенал или гол од офсајд, никој го нема гомна да изеде, па ај тоа настрана, дури и ги бранат. :icon_mrgr:

Meне само ме нервира лицемерието на најголем дел од темава, што моментално сите се здружени против нас, демек не ребрат..

Рики што ти е бе? :D
Ти текнува Рики кога беснееше тука, зошто разбра дека сте се договарале здружено да му водите инает :pos::pos:

Затоа статистиката е најнереалното нешто со кое можеш да споредиш двајца играчи, само тука ликови како Донев и нему сличните си ја сфаќаат сериозно како да е евангелие од св.Јован.
Затоа можеш да гледаш од повеќе страни бе. Може да споредиш колку бодови директно му донеле на Евертон головите на Руни, а колку на Јунајтед головите на Лукаку ;)
Ти текнува Рики кога беснееше тука, зошто разбра дека сте се договарале здружено да му водите инает :pos::pos:
Рики тогаш беше малолетен. А овој... :icon_mrgr:

хахахаахаха малце лошо сум го пишал постот :D:D

Муабетот ми е дека некни со Хадерсфилд дури и стекот (ваљда ради кладилница :D ) дојде да искоментира колку слабо сме играле. А вчера јас кога пишав дека Сити е малку западнат последниве 2 недели и стварно штета што не изгубија некое поенче, 10 души ми пишаа дека биле убедливо најјак тим во Англија сезонава. :D Каква врска има тоа, со фактот дека вчера една шанса успејаа да направат цела утакмица? xD

хахахаахаха малце лошо сум го пишал постот :D:D

Муабетот ми е дека некни со Хадерсфилд дури и стекот (ваљда ради кладилница :D ) дојде да искоментира колку слабо сме играле. А вчера јас кога пишав дека Сити е малку западнат последниве 2 недели и стварно штета што не изгубија некое поенче, 10 души ми пишаа дека биле убедливо најјак тим во Англија сезонава. :D Каква врска има тоа, со фактот дека вчера една шанса успејаа да направат цела утакмица? xD

Е добро бе брат, нормално е да се јаде гомна кога ќе те бутне тимот на кладилница. Секогаш Ливерпул кога ќе изгуби можам да најдам 3-4 поста од коцкари на форумов како умараат за Кутињо :D

Е добро бе брат, нормално е да се јаде гомна кога ќе те бутне тимот на кладилница. Секогаш Ливерпул кога ќе изгуби можам да најдам 3-4 поста од коцкари на форумов како умараат за Кутињо :D
Не мислев само на него, ама нема веза. Нека се дупат они, не ме нервира тоа. Ме нервира што јас кога сум озбилен ми прават филмови и неможеш ништо да им објасниш. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom