- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Two Lovers and a Bear излезе солиден филм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој рекол дека не го сакаме?Другари зошто не го сакате Wes Anderson?
Ај тој. А Moonlight?[DOUBLEPOST=1510141358][/DOUBLEPOST]12 years a slave во топ десет, оккк...
Ама добро не треба да се замерува, никогаш никој нема да се согласи со некоја топ 10 листа и да рече е тоа е тоа, секогаш има филм што според било кого не го заслужува местото. На пример на моја топ 10 листа голем дел би рекле дека е за никаде.
Јас го сакам. Чуден е, ама ми се допаѓа естетиката во неговите филмови. Moonrise Kingdom ми е top fav.Другари зошто не го сакате Wes Anderson?
Ме зачуди овој потег особено што е во прашање Ридли Скот, да се посветеше на новиот Алиен колку што ќе се посвети сега да го трга Спејси од филмот и да става друг актер на 7 недели пред премиерата на филмот, па да го ебам...Spejsi go skinale od zavrsen film, All the money in the world na ridli skot, vishe i trejler ima za da sea se reshat celosno da go trgnat od filmot i da gi snimaat istite sceni so drug akter ...
Mozeme komotno da ja pogrebame filmskata kariera na Kevin Spesi, bese dobro dur traese, gg wp.
Poso i on e vo ekot na karierata i mu e bitno.
#winning
Aj pak kolku e povrsinata ?Соба со површина од 25м2 има 4 ѕида со должина 5метри а висна 2,7 метри. Површината е 5*2,7=13.5м2.
Brendot e Japonski a proizvodstovto Kinesko...sme go gledale toj filmFujitsu AOYG12LMCE / ASYG12LMCE во Хидросет кошта 42.000 редовна цена, има идентични спецификации и ако не се лажам има тригодишна гаранција.
Hansol-от со сегашниот попуст и доплата од 800ден/год за продолжување на гаранцијата ќе те кошта 41.500.
Иначе еве и Eurovent за Fujitsu-то.
Прегледај го приврзокот 180033[DOUBLEPOST=1510252753][/DOUBLEPOST]
Дали со овие спецификации Hansol-от е bestbuy? Во никој случај. За тие пари веќе имаш јапонски бренд со идентични спецификации.
А да не речат дека продавам и агитирам за Fujitsu ти апелирам слободно да разгледаш и други брендови, можеби и 14.000BTU единици или можеби и 18.000BTU од поевтини брендови.
Aj pak kolku e povrsinata ?
Povrsina bilo Dolzina x Visina za Akademikov
Abe idi glej si tamu tutunot ne si tupi mozok u start si ja utnal racunicata ne pa posle
Brendot e Japonski a proizvodstovto Kinesko...sme go gledale toj film
Samo sto za 42.000 ovaa nema Twin kompresor pa i garancijata od 3god mu e taman za kompresor opicen na 130Hz....pa ni servisno nema da vidis..nesto krijat
Za sobceto od 13m2 kaj drugarti super klima...ima da mu ja zgree sose volumen![]()
Штета што немав време да одговорам додека дискусијата беше актуелна. Имав што да додадам на темата али сега некако ми помина.Dear џими, публиката не е спремна за дедалусовите фрчкоколумни за животот, концептуалниот арт, и техниките на демаркација.
Нити пешкири има доволно, нити топла вода.
![]()
Стајте цртка и кај Louis CK.![]()
Јас сум заљубена во симетријата. Од мала сакам се да е симетрично и складно подредено, дури мислам и дека средно и факс запишав архитектура и дизајн поради таа љубов. Знам многу често и несвесно да си ги редам работите да ми бидат симетрични, од тањирите на маса до слики на ѕид... И затоа многу ги обожавам Кјубрик и Андерсон, па и Арџенто, ептен осет имаат за симетрија. Хотелот за мене е рај за очи и душа. И Одисејата исто.Jas ic ne go mrozam, hipsterski mi e, ko da znae sto bi upalilo i go forsira toa do nemajkade.
Plasticno mi e, eftino.
Samo ja go hejtav mislam, posle premierata na Grand Budapest Hotelot.
Хотелот за мене е рај за очи и душа. И Одисејата исто.