Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
baska toa e holivud, moralnite standardi se niski, seksot prodava... druga kultura e, i ne mozeme da sudime bazirajki se vrz nasata.
После овој цитат кој го извадив за да го коментирам надвор од контекст, треба да се навратам на дискусијата на @Daedalus за објаснување на смислата на животот преку филм кој излезе од тој holivud.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
После овој цитат кој го извадив за да го коментирам надвор од контекст, треба да се навратам на дискусијата на @Daedalus за објаснување на смислата на животот преку филм кој излезе од тој holivud.
Dear џими, публиката не е спремна за дедалусовите фрчкоколумни за животот, концептуалниот арт, и техниките на демаркација.

Нити пешкири има доволно, нити топла вода.
giphy.gif

Туку што не кажете дека From Dusk till Dawn е јак филм. Го фатив случајно на 1000ката и се изнасмеав на пар сцени, треба да го гледам цел. :D

Мислам дека допрва ќе го јаде уште некоја фаца како Кевин Спејси, ќе станува интересно и ќе се вади сиот прљав веш. Ете и некој режисер бил обвинет за силување (не ми текнува на името) ама читав на гардијан.
Па Бјорк нели го обвинува Ларс фон Трир дека ја вознемирувал. Сексуално.[DOUBLEPOST=1509406688][/DOUBLEPOST]
Еј, да бе.
У курац, ми го црни ликот. Која беше сликата на која личев најмногу?
THAAyjT.jpg

Форумџии, ако го видите дечково низ град, не се плашете, нема да ве силува. Не е Кевин Спејси, Анон е!

Туку што не кажете дека From Dusk till Dawn е јак филм. Го фатив случајно на 1000ката и се изнасмеав на пар сцени, треба да го гледам цел. :D
Аман бе, библија e филмов, отепан од давање на Сител и А1 :D

Џорџ Буш стариот, кој има 100 години и е во количка, и којзнае какви невролошки болести и катастрофална моторика, при групно сликање, ја фатил од позади за задникот и и кажал сексуална шега на некоја ботка.

Прати коментари од луѓе што биле таму, кон „жртвава":

"We all learned what happened five minutes later and WERE SHOCKED"
"I think it's INCREDIBLY BRAVE of you to share this."

Потоа друг

"It was a terrible moment for you, but you were STRONG then and you are STRONG now"
"I'm sorry YOU HAD TO LIVE THROUGH THAT"
"Stay strong"

Да ги чита некој овие коментари, ќе си рече „женава изгубила дете во сообраќајка“...
Хахаха, баш! А замисли, нејзе може и гаќичките и се навлажниле.

Па Бјорк нели го обвинува Ларс фон Трир дека ја вознемирувал. Сексуално.[DOUBLEPOST=1509406688][/DOUBLEPOST]
Хммм, мислам дека тоа беше пред да излезат скандалите со Вајнштин, ама не сум сигурен баш.

Хахаха, баш! А замисли, нејзе може и гаќичките и се навлажниле.
Добро сеа, да не претеруваме, веројатно и било незгодно, ама зборот преовеличување не е доволен да се објасни колку е ова out of proportion...

Еден ден, политичката коректност и феминизмот ќе ме убијат!

Човекот: Го открив проблемот, сум го поместил сензорот за топлина кога ги чистев филтрите. Го вратив назад сензорот и сега се е во ред.
^^
Oдговор од Captain Obviuos (клима-неред): Sigurno sija izmestil sondata zamerenje temperatura pozz

:LOL:
captain-bobvious-captain-obvious-dumb-superhero-internet-mem-demotivational-poster-1235486902.jpg

CO_Flying.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom