N
nikola2004mkd
Гостин
Aj pak kolku e povrsinata ?
Povrsina bilo Dolzina x Visina za Akademikov
Abe idi glej si tamu tutunot ne si tupi mozok u start si ja utnal racunicata ne pa posle
Ај господине квантен физичар, ако може да ми пресметаш колкава е површината на соба од 25м2? Дали да се зема 5*5 или можеби сакаш да биде 2,5*10м? И колку да ја земаме висината на ѕидовите ако градежен стандард е 2,7? Кажи ако треба да ја намалиме на 2,2 или 2м па да грее Hansol-от ефикасно? Само да не дојде да се ѕивкаме како тебе кога одиме низ соба.
Brendot e Japonski a proizvodstovto Kinesko...sme go gledale toj film
Samo sto za 42.000 ovaa nema Twin kompresor pa i garancijata od 3god mu e taman za kompresor opicen na 130Hz....pa ni servisno nema da vidis..nesto krijat
Za sobceto od 13m2 kaj drugarti super klima...ima da mu ja zgree sose volumen![]()
Па Hansol-от дека имал еве ги урна и сите рекорди. Еве последно слушам дека Hansol-от го поправал и љубовниот живот, немало шанса на таа топлина некоја да остане со алишта на неа. Замисли ја носиш во собата, и го пушташ Hansol-от и оп....
А податоците кај Hansol-от се rock solid, еве нема шанси на -10 да не даде 4KW.........
За тоа гледај тоа ѓумезот твој и немој да ги заведуваш луѓево...