Струмица

И јас га видех тетката ама не е нешто посебно, или па не е мој тип ? хахахахахахахах !

П.С Утре одам на баиро со точоко, ќе возам до свети илија и тва негде у 3-4 брзина. Трчеенто ного лесно ми се гледе веќе. Ако видате некој лудак со точок да не ми се смеете. хаха !

АК го извозаш цело јас ја... ак ти се виде лесно трчеенто ела со мене ке видаш дали ке тее лесно ама нема неможам незнам ти шо... до горе...

АК го извозаш цело јас ја... ак ти се виде лесно трчеенто ела со мене ке видаш дали ке тее лесно ама нема неможам незнам ти шо... до горе...

Епа саа цело не ќе застанам на некој места дек шо не се возе дек шо е непреодно со точок и сигурно оти ќе одмарам, шо да не јас сум ......

И ќе дојдам бе да видаме кој повеќе има кондиција. Можам од Ловен дом до свети илија да ти трчам без прекин. Не шпринт, ќе трчаме темпо ако сакаш. :helou:

И јас га видех тетката ама не е нешто посебно, или па не е мој тип ? хахахахахахахах !

П.С Утре одам на баиро со точоко, ќе возам до свети илија и тва негде у 3-4 брзина. Трчеенто ного лесно ми се гледе веќе. Ако видате некој лудак со точок да не ми се смеете. хаха !

Пази да не га искачаш последната горнина :) јас лани цркнах у 1ва ... и после надоле ак слегнуваш со него пази му га, еднч трчах по него :pos2:

Малее :) да жеента сабаале беше и јас га видех стегнана беше .. ама со маж и беше.. :) :) хаха вии затва ли ооооте на баиро бе да се мањачате а не да трчате ццц...:pos2::pos2::pos2:

а шо вии женските нели се мањачате? :pos2::pos2:

sakas li da se probame utre kuas:smir:

Епа саа цело не ќе застанам на некој места дек шо не се возе дек шо е непреодно со точок и сигурно оти ќе одмарам, шо да не јас сум ......

И ќе дојдам бе да видаме кој повеќе има кондиција. Можам од Ловен дом до свети илија да ти трчам без прекин. Не шпринт, ќе трчаме темпо ако сакаш. :helou:

Ке се договораме... ке прааме мабет.

sakas li da se probame utre kuas:smir:

утре не е сигурно друг ден... бај д веј со тебе неможам..

Кајгана Фудбал Собиранка!
Значи така саа... гледам се збират скопје и други градови фудбал играт ово она....
Да се збераме нии на фудбалче во аквариус вечерно време ке играме саат ,саат и пол по 50-60 денара у нас..ке си га направаме интересна.значи ако има интерес ке се договораме тука.Момичките може да дојдат да гледат ако сакат или пак да си напраат тенис.Нејкам заебанции јас идам па не идам незнам ти шо...Кој е сигурен нека се пријавува.
Листа:
1.ЕнерџиНо.1
2.

Без заебанции.. ка ке се договораме ке го направаме тимот кој со кој кее и терминто..само народ да се збере.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom